bedaki na cesti

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ja, sem vedel, da se bo našel kakšen s takim komentarjem. Res na posnetku zgleda tako, sem se še sam malo začudil, ko sem gledal. V resnici pa je pustil ogromno prostora v obeh primerih na drugem pasu in sem hotel švigniti mimo, ker je vozil zelo čudno.
Aja, pa tisto bremzanje na začetku posnetka!
stupid-1.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.423
2.510
113
SV SLO
Tako vozijo Ljubljančani, ko pridejo v Prekmurje in je treba odpeljati par km izven obvoznic in avtocest. Pred vsakim ovinkom bremzajo in če ovinek še tako nepregleden obvezno sekajo,čeprav so pred ovinkom že drastično zmanjšali hitrost.
cheer.gif

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Tako vozijo Ljubljančani, ko pridejo v Prekmurje in je treba odpeljati par km izven obvoznic in avtocest. Pred vsakim ovinkom bremzajo in če ovinek še tako nepregleden obvezno sekajo,čeprav so pred ovinkom že drastično zmanjšali hitrost.
cheer.gif

Ma lej, povsod najdeš modele ki bi jim moral takoj strgat izpit in basta!

Sobota- pelem v coni 30.(fužine) cca 32-33km/h in predme zapelje en polo si mislim OK bo potegnu
ah kje pa, model na polno zabremza in začne zavijat desno na pločnik in direkt na zelenico
bonk.gif
da vrže nekemu "naročniku" zavojček
(******) čez ograjo terase.... no comment
rolleyes-1.gif

Učeri, se peljem iz smeri KR v Medvodah me pri črpalki izsili ML in po 30m že začne bremzat da bo zavil k Hoferju
crazy1.gif

Not pogledam, Milfa ene 45 in seveda na
telephone7.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
evo še enega izpred hoferja, sem videl pred hoferjem vse sorte ampak kaj takega pa še ne
1847212-IMG_1325.JPG

Priponke

• 1847212-IMG_1325.JPG
    1847212-IMG_1325.JPG
    129 KB · Ogledi: 210

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Premalo policije, premalo kaznovanja, premalo ostro....lepo se vidi, tista, ki je ubil une na terasi....3 prometna v mesecu....
Vsaka prometna nesreča bi se morala kazen duplirat + višje zavarovanje pri avtu. 3 strajki = izguba vozniške + doživljenska prepoved.
Naj se vozi z javnim prevozom, če je folk nesposoben voziti normalno.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Kar lepo kaze na to, da je treba kaznovat tiste, ki dejansko povzrocijo nesreco in to orng! Pa tiste stare fotre k ne znajo kroznih odpelat recimo....pa carja, k se zdej vlece vn, da je mel 6m prostora, da ga je kamera zjebala. Itak ja.
grin1.gif

Zakaj sm jst pol ful neki nevarn, ce me radar dobi 100 na 70 recimo na trzinski obvoznci? S tem, da sm s stotko na Trzinki med pocasnimi.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.656
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
evo še enega izpred hoferja, sem videl pred hoferjem vse sorte ampak kaj takega pa še ne
Očitno je tak teden - še ena izpred Hoferja Šempeter
wink-1.gif

1848490-HoferSempeter.jpg

Priponke

• 1848490-HoferSempeter.jpg
    1848490-HoferSempeter.jpg
    95,7 KB · Ogledi: 210

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Hudoooooo. Evo vidiš pacienta na cesti. Gre toliko počasi, da ga šlepar prehiteva. 100m prej se pa ni mogel ustaviti in ga spustiti naprej. Na tem odseku mam tudi sam bedaka, ko je prehiteval 200m nižje v ovinek, lih da ne. Avtomobila nasproti ni bilo, če ne bi bil masaker. Ma sam gledaš res, koliko se enim pohaja.

Tudi Hofer Idrija popolnoma enako v torek. Samo gledaš kje pacienti parkirajo. Slikat se mi ni dalo, ker je itak že vse brezveze.
crazy1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.156
11.033
113
kod Džej-Zija
ksz

Danes vozil okrog 17:30 od Škofljice proti Ljubljani. V moji smeri zmerno gosta kolona, v nasprotni strnjena. In potem se najde bebec na motorju s sopotnikom (sopotnico?), ki je šel v nasprotni smeri prehitevat avtobus, čeprav ni imel prostora, pa še njegov idiotski manever je bil, da si je vzel zelo veliko prostora na mojem pasu. Komaj sem toliko odvil na desno, da ga nisem fasal čelno v avto.

Bebec, če po golem slučaju to bereš, zavedaj se, kako malo je manjkalo, pa ne bi bil več v tako dobrem fizičnem stanju. Morda meni ali komu drugemu ne bo uspelo pravočasno in zadosti odviti. Če že ne zaradi sebe, pa tisto možgansko celico, ki jo menda imaš, uporabi zaradi sopotnika.
stupid-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Kamionar "Augustin" bi ga moral kar lepo potisnit tja, od koder se je osel začel rinit v napačno smer... Škoda, da ni tovornjakar kak Rus.
tongue-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
...ksz...

Citat:
Policisti so v ponedeljek zjutraj ob Zadobrovški cesti v Ljubljani opazili osebno vozilo, ki ga je vozil otrok. Ugotovili so, da je avto vozil 13-letnik, v vozilu pa je bil tudi njegov starš, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana in dodali, da je bilo vozilo neregistrirano, v njem pa so našli ukradene registrske tablice.

Registrske tablice so policisti zasegli, nadaljujejo pa z zbiranjem informacij v zvezi s kaznivim dejanjem zatajitve, so zapisali na ljubljanski policijski upravi.

Zakon o motornih vozilih za vožnjo z neregistriranim vozilom predpisuje globo 500 evrov, enaka kazen pa je po zakonu o voznikih predvidena za osebo, ki da motorno vozilo v uporabo osebi, ki ne sme voziti takšnega vozila.

http://www.svet24.si/clanek/policisti-ustavili-neregistrirano-vozilo-ki-ga-je-vozil-13-letnik

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ah, nč tazga, Strojani so se peljali na izlet čez nemško cesto.

Sicer je pa pri 13. že skrajni čas, da se nauči vozit avto. Kako pa bo peljal čez 2 meseca sina v vrtec?
confused-1.gif

kritiknov

Pripravnik
16. apr 2012
59
5
8
Sem oni dan v križišču pri tobačni tovarni videl mladiča, ki si je v pričakovanju zelene na semaforju umival zobe. Potem pa odpre vrata in pljune ven. (zelo higinsko).
Prav tako kot je bilo to nekoč v filmu MR. Bean.
Dobro bi bilo izpeljat akcijo npr. vožnja za zdrave zobe umivanje zob pri vsakem semaforju.