bedaki na cesti

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik chancey pravi:
Moj današnji pick of a day:

Pohvaliti moram osebka v Toyoti RAV4 (LJ-ANANTA), ki je danes na cesti pokazal, kako se ne upošteva pravil. Od vožnje za ritjo, nekajkratnega vžiganja dolgih luči, tudi ko je bil še 500m za vozilom in se tudi potem vozil na taki razdalji(zakaj potem dolge luči
confused-1.gif
), prehitevanja po desni, izsiljevanja menjave pasov, bremzanja, vžiganja meglenk, pa še kaj bi se našlo.

No vse to se ni dogajalo meni, sem samo opazoval na varni razdalji, če pa bi imel vklopljeno kamero, bi ga pa posnel
evil.gif

Upam, da se mu je vsaj mudilo na masažo ali karkoli že izvajajo v tej firmi
uf-1.gif

Evo ga: http://www.bizi.si/ANANTA-SASA-DEBEVEC-S-P/

Naprej se mi pa ne da stalkat, čeprav bi se sigurno še kaj našlo...
grin1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Potem imaš pa na cesti dva debila... s tem, da obstaja vseeno majhna možnost, da dec v audiju pelje ženo v porodnišnico, pa mu rojeva med vožnjo, ti si pa čisto preprosto samo [cenzura]...

Že samo tako razmišljanje je butasto. Teh prometnih nasilnežev imaš vsak dan poln kufer v Močvirju, pa še vedno več jih je. Do takšnih velja samo ničelna toleranca. Zabije naj se, butelj!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Nism jaz kriv da Policaji ne delajo svojega dela. Dokler se bomo vsi podrejal nasilnežem na cesti se bo to dogajalo. Jaz se res ne sekiram več. Avto itak ni nič vreden. Da me izsiljuje nek [cenzura] z kakim novim avtom pa ne reagiram več. NA kaki ozki cesti kjer je na obeh straneh recmo ograja, živa meja, pa pride nasprot en [cenzura] v novem avtu po moji strani, ker ga noče opraskat na živi meji in kr misl da jaz imam pa željo drgnt po živi meji ker mam star avto.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
take kretene kot so na filmu od jesta samo odvzet avto in v zapor za 1 mesec.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Eni še na bankino nočejo zapeljat. Par dni nazaj bi se ena baba raje v mene zaletela, kot pa šla na bankino z enim kolesom.
stupid-1.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Ozka lokalna cesta. Če se en umakne gre lahko drugi po asfaltu mimo na tesno. Če se noben ne umakne pa že udari ogledalo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Zadnje čase opažam, da je čisto normalno če se furaš po AC z dougimi čeprav je v nasprotni smeri promet - ne hebejo sistema kljub temu, da jim poblendaš...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
vem, že desetletje nazaj bi moral....bi mi zmanjkal položnic za dnevno kvoto...bi jo presegel 2-3x.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.467
1.929
113
Danes je mene, mojo boljšo polovico in tamalega v vozičku malodane zbila ena kura, ko smo prečkali cesto. Bili smo na zebri in imeli smo zeleno luč.Ona je zavijala levo in se pogovarjala po telefonu. Na srečo sem jo ujel s kotičkom očesa, tako da sem še zadnjo sekundo potegnil voziček nazaj, sicer bi mi tamalega snela.

In kaj je najbolje pri tej zgodbi. Vse skupaj so videli policaji in se zapodili za njo z lučkami in sireno. Epiloga ne vem, ker ne vem kje so jo ujeli, upam pa da je ostala brez izpita. Itak ga nikoli ne bi smela imet. Končno da so modri enkrat znašli ob pravem času na pravem mestu.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
crnobog: sej to je problem, premalo jih je na cestah....čim več kamer in policajov.