bedaki na cesti

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
al pa ne pozna ceste pa ne ve kje bo zavil s ceste in ma zato preventivno kar skos vžgan smerokaz
evil.gif

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.036
3.710
113
Danes se mi je pri Guma Baru (Zamušani) ena blond gospodična, ki nima časa zato seka ovinke lepo iz nepreglednega ovinka pripeljala nasproti s polovico avta na mojem pasu. Skoraj, da bi obrnil za njo in ji šel osebno čestitat...

I

Izbrisan uporabnik #488

Audi dela že tako velike modele, da morajo parkirati na placu za avtodome...

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Tisti iz videa, ki ga je objavil @eXHair je prehiteval količke ob cesti...kako niste tega razumeli? hahaha
Kar odvzem, pa bo
smile-1.gif

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Moj današnji pick of a day:

Pohvaliti moram osebka v Toyoti RAV4 (LJ-ANANTA), ki je danes na cesti pokazal, kako se ne upošteva pravil. Od vožnje za ritjo, nekajkratnega vžiganja dolgih luči, tudi ko je bil še 500m za vozilom in se tudi potem vozil na taki razdalji(zakaj potem dolge luči
confused-1.gif
), prehitevanja po desni, izsiljevanja menjave pasov, bremzanja, vžiganja meglenk, pa še kaj bi se našlo.

No vse to se ni dogajalo meni, sem samo opazoval na varni razdalji, če pa bi imel vklopljeno kamero, bi ga pa posnel
evil.gif

Upam, da se mu je vsaj mudilo na masažo ali karkoli že izvajajo v tej firmi
uf-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Torej, če je prehiteval po desni, je bil vozni pas prazen, prehitevalni pa zaseden z mečkačem oz. mečkači...
Torej, če je prehiteval vozilo, ki je bilo na voznem pasu in dohitel vozilo, ki je jajcalo po prehitevalnem, ga je na to opozoril z lučmi ("čuj ti, vozi po voznem, ne po prehitevalnem")...
Ne vem, kako izsiljuješ menjavanje pasov...
Bremzat pa v vsakem primeru moreš, če s 130 dohitiš mečkača, ki vozi z 90...

P.S.: Predvidevam, da se je to dogajalo na AC...

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Glede na to, da si se oglasil, predvidevam, da si ti bil tisti, ki se je jajcal pred Toyoto in delal red na prehitevalnem pasu...

krko

Guru
5. sep 2010
2.766
1.453
113
Nič novega v Lj, taksist pač .

V Lj so 4 vrste "šerifov", ki si zakone razlagajo kakor njim odgovarja:
- policija
- redarstvo
- dars
- taksisti

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
exhair: rdeča je slovenski nacionalni šport....poleg smernika in meglenk...rdeča, smernik, meglenke in varnostna razdalja pa je proračun rečen...samo 3000 policistov na ceste pa bo.