Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Včeraj se vračal iz KP po ITA strani, pa nek italjan imel vžgane meglenke ob sončnem dnevu!!
Zvečer, ko sem bil na cesti en bebec isto z meglenkami, pa ni bilo megle nikjer (razen v njegovi glavi in njegovih možganih).
Pa dva sta mi izsilila prednost potem se pa jajcala po cesti:S
Če že izsiliš prednost potem vozi tako kot treba, drugače pa počakaj!!
Pa itak tudi videl enega, ki je šel skozi rdečo, ampak to je itak že nacionalni šport
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Včeraj se vračal iz KP po ITA strani, pa nek italjan imel vžgane meglenke ob sončnem dnevu!!
Zvečer, ko sem bil na cesti en bebec isto z meglenkami, pa ni bilo megle nikjer (razen v njegovi glavi in njegovih možganih).
Pa dva sta mi izsilila prednost potem se pa jajcala po cesti:S
Če že izsiliš prednost potem vozi tako kot treba, drugače pa počakaj!!
Pa itak tudi videl enega, ki je šel skozi rdečo, ampak to je itak že nacionalni šport
Da nisi ti dnevnih luči zamenjal z meglenkami.
Citat:
Uporabnik laibach123 pravi:
Voznik, ki zapelje na krožno križišče, katerega vozišče ima dva ali več prometnih pasov, se razvrsti na notranji prometni pas in na ta način omogoči vključitev v promet na križišču tudi drugim voznikom, razen če zapušča križišče na najbližjem izvozu ali mu prometna ureditev ali prometna situacija tega ne dovoljuje ali mu je zaradi lastnosti križišča (npr. krožna križišča z majhnim premerom) ali lastnosti motornega vozila (npr. tovorno vozilo s priklopnikom) to oteženo.