bedaki na cesti

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
V temi radarji v mariboru sem opazil stavek, da nej se ne pritožujejo nad radarji. Gledat znake in bo rešeno. Ampak teh znakov je ob cesti že čist preveč in ne daš več glihe. Pri meni je vzrok tale, da itak nimaš kaj gledat, ker so nametani kar tako....gremo mi po svoje. Recimo en primer.
crazy1.gif

Ja sam še 50 manjka. Recimo, tam med 60 in 70.
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Danes en pacient v Mazdi 6 karavan (LJ*AA 186) na Kajuhovi od Zaloške proti Šmartinski vozi dobesedno kot kre-ten (pospeševanje, prehitevanje, ipd.). Seveda sva bila na križišču s šmartinko eden zraven drugega - butasta in nevarna vožnja v naselju ne prineseta nobene prednosti. Takih pacientov je seveda preveč, pri temu me je pa na zadnji šipi zmotila tista rumena tabla, da imajo otroka v avtu.

Kaka dvoličnost - ko vozi otroka od ostalih pričakuje previdnost, ko pa otroka nima v avtu pa on očitno lahko vozi kot navaden kre-ten in ogroža vse okoli sebe.

Kakšen profil je bil?

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
V temi radarji v mariboru sem opazil stavek, da nej se ne pritožujejo nad radarji. Gledat znake in bo rešeno.
Ja sam še 50 manjka. Recimo, tam med 60 in 70.
grin1.gif

Jah - saj vidiš, da se pelješ čez kurnik
zmaga.gif

A si opazil tudi en semafor manj na " cesti čez Vič" od Fare do Želina
cool-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Tko blizu teti kot pa v soboto pa se pomoje nisem bil, ko me [cenzura] na nemski cesti v lj zacne prehitevat v ovinku, nasproti pa avto. Na silo in s pomocjo srece smo resili najhujse, ker pri 90, 100 na uro kolikor je moral peljat e vem kaj bi ostalo od tistih v kontra smeri! Tipa sem dobil na semaforju, deloval v soku al pa pijano, mi je pa zal, da mu nisem dal ene okol uses, ce mene ne bi jebal za napad na osebo bi mu jo z veseljem podaril!

dentex

Guru
20. sep 2007
2.761
655
113
Hehe , pol smo bli pa u istem paketu k jih je divjak obdeloval Schumi.

Drgač pa se mi zdi, da je isto krele delalo veselje tudi v nedeljo, ko smo druzinsko romali na Bled. Po klancu dol proti Savi smo se trikrat morali skoraj vstaviti, ker je sovozeči mladenki razkazoval konje in golf plac, potem pa je do pumpe, kjer se je ustavil, trikrat uspešno prehitel v škarje, tako da je bilo na obeh straneh veliko bremzanja.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
1 uro nazaj se peljem po LJ obvoznici in dohitim avto, ki se pelje po prehitevalnem pasu (vozni seveda frej). Predno grem na prehitevalnega in mimo, avto zapelje do polovice na voznega in izgleda da se bo umaknu. Ampak zapelje nazaj na prehitevalnega.
Se peljem par sekund za njim in spet začne zavijat desno in ko pride skoraj cel na vozni pas, se naglo vrne direkt pred mano nazaj. Požlajfam in poblendam, nato pa se (brez žmigavca itak) končno skipa na svoj pas.
Pogledam, kolk pijan ata bo noter, je bila pa ena kura, ki je tipkala SMS/srfala po netu/igrala igrice/...
bonk.gif
(vstavi poljubno). Z fajn razvestljenim obrazom (najmočnejša osvetlitev, da se ja fajn vidi ekranček - avte in cesto pa ko jebe) in telefonom nekje na kolenu.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Standard. Zadnjic ob pol 4 na obvoznici, seveda precej guzve, en avto nekaj cudno vlece iz voznega na prehitevalnega. Tisti spredaj seveda pobremzal, ker je bil ravno tik za njim. Potem se nekako spravi nazaj na svoj pas, se peljem mimo in kaj vidim, spet neka mula, kaksnih 25, tipkala sms ali karkoli. V guzvi!!, ko imas avto pred sabo recimo 1s
bonk.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.304
113
ksz...

v preteklem tednu sem naletel na 4 traktoriste, ki so se potem, ko so ugotovili, da imajo za sabo kolono vsaj 10ih vozil, lepo ob prvi priliki umaknili na avtobusno postajo oz. nekam tako, da smo jih lepo prehiteli...sem bil tako šokiran, da sem vsakemu kar pohupal v zahvalo...kaj se to dogaja na naših cestah? res nisem navajen takšnega logičnega ter uvidevnega načina razmišljanja
confused-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Danes sem v eni vasi tu na Krasu naletel na nekega goričana (tablica je bila goriška), ki je vozil Land Rover Range Rover Sport. Ta ki je vozil je zavil na desno (peljal se je desno na en malce večji prostor, kjer ponavadi ustavi bus ali pa so parkirani kaki avtomobili), seveda je storil to brez danega smerokaza, jaz sem pa nato šel po levi mimo, nakar kar naenkrat zavije na levo (v eno ulico) in seveda spet brez danega smerokaza! Ne vem kaj je tako težko dajat smerokaze. Mislim da niso v avtomobilih za brez veze, ampak so za nek namen.
Pred tem pa je vozil 40km/h, po cesti kjer je omejitev 90km/h (malce ovinkasta), po njej pa se da vozit brez nobenega problema 60km/h pa tudi če je mokro po tleh in če pada dež.
Če ga kdo pozna ga prosim, da mu sporoči da je en bedak! Se pa ne spomnim celotne tablice.
frown-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
To, da folk ne uporablja smerokazov, je že stara reč. Sedaj je še nov trend, da ob spremembi smeri vožnje ne pogledajo v ogledala.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.053
457
83
tam ko se terc po tori rola
Prej peljem s pokopališča za enim tipom (ne spomnim se znamke -neki mali enoprostorec), omejitev 90. Na daleč se že opazi policijski kombi, parkiran na avtobusni. Tip upočasni na 80, pa na 70, pa 60 in se skloni na desno stran in nekaj brska po predalu... Seveda ga je počil ven. To je to, ki rulja vozi na pamet in ne ve, koliko je omejitev, če je. Policaji pa tudi stojijo na odprti cesti, namesto v neseljih...

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.485
113
SV SLO
Enemu takemu, ki ne daje smerokazov sem danes malo "polepšal" dan.
smile-1.gif
Nekaj km je vozi pred mano in v niti enem križišču ni uporabljal smerokazov, ker pa sva na pokopališču parkirala dokaj blizu sem stopil do njega in mu povedal, da mu smerokazi ne delajo. Potem sem odšel po nekaj korakih sem se obrnil in videl, da stoji žena za avtom, on pa preizkuša smerokaze. Upam, da je razumel moje sporočilo.

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
KSZ:

[cenzura] s črnim VW touranom (najnovejša izvedenka), LJ-ZD XXX
stupid-1.gif
Odličen manever včeraj zvečer pri Radovljici, in to z dvema majhnima otrokoma v avtu. Predvidevam, da sva otroka tvoja, zato vsaj njima v dobro vrni vozniški izpit.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Podobn primer, se pelem v coni 30 prek grbin cca 35km/h in me dohiti Espace pa sm mal pojaču na 40 da ga ne oviram k je teško za prehtet pa pr tazadni grbini k je že skor konc cone 30 me začne na prehitevet pa še sam mal pojačam pa pohodi še on in preškoči Espace zadnjo grbino da mu je vse vrgl v luft v avtu
rolleyes-1.gif
čez 500m zavija levo in pogledam vanj,
I*d*i*o*t je zbudu oba otroka na zadnjih sedežih k je skoču čez grbino ženska pa norela zravn na polno
evil.gif

Takmu bi pa tako prmazu da bi si zapomnu, in potem se čudimo ko "kre_teni" peljejo mimo šol in vrtcov prehitro!
Itak da bo pelu k mu še za lastne otroke "dol visi"
10.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Podobn primer, se pelem v coni 30 prek grbin cca 35km/h in me dohiti Espace pa sm mal pojaču na 40 da ga ne oviram k je teško za prehtet pa pr tazadni grbini k je že skor konc cone 30 me začne na prehitevet pa še sam mal pojačam pa pohodi še on in preškoči Espace zadnjo grbino da mu je vse vrgl v luft v avtu
rolleyes-1.gif
čez 500m zavija levo in pogledam vanj,
I*d*i*o*t je zbudu oba otroka na zadnjih sedežih k je skoču čez grbino ženska pa norela zravn na polno
evil.gif

Takmu bi pa tako prmazu da bi si zapomnu, in potem se čudimo ko "kre_teni" peljejo mimo šol in vrtcov prehitro!
Itak da bo pelu k mu še za lastne otroke "dol visi"
10.gif

Skoraj gotovo je imel zadaj nalepko
grims-1.gif

otrok-v-avtu.jpg

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.053
457
83
tam ko se terc po tori rola
Ne me napačno razumeti, ampak za vsako sranje sta potrebna dva... Ko vidim, da me kdo začne prehitevati (prej pa vozil tesno za ritjo), spustim ga naprej. Če mu bo potem bolj ravno stal, pa naj bo spredaj. Dovolj sem star, da se mi ni treba pred nikomur dokazovati. Isto, ko sem z motorjem. Nekaterim je v grozno veliko veselje, da te prehiti. No, če pa potem preveč jajca spredaj... odločen zasuk ročke plina... tip se niti zave ne, si že spredaj.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Točno tako. Ne vem zakaj bi se sekiral če te v naselju kjer je omejitev 50 in pelješ 50 prehiti.. in tudi ne rabiš pospeševat na 55, 60 če seti lepi na rit, še manj pa dajat gas ko hoče mimo. Logično da ga boš potem kjer je 90 in on pelje 70 prehitel nazaj.