bedaki na cesti

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Čemu, da mi kakšen prenapihnjenec še ven stopi in mam opravka z njim. Enkrat me je izučilo, ko sem stal za "žeščim" BMWjem na semaforju in ker ni takoj odpeljal, ko se je prižgala zelena, je tip za mano začel trobit. Iz BMWja je stopil 2x2 s ketnami in začel lajat name u nekom strano jeziku, erbo. Sem mu pokazal, da nisem bil jaz, temveč heroj za mano. Ko je šel tja, je odpel jakno in za pasom pištola. Ej, ne bom jaz takih vzgajal, kar sam jih daj.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Bolje živa reva, kot mrtev heroj.
smirk-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik juris pravi:
..., je geslo domobrancev.
Daj številko, te drugič pokličem za kanonfutr.

bolji je častan bijeg nego nečasna smrt!
bolje hrabro pobjeci, nego kukavicki poginuti
Grunf press

A bo padla 100. stran te teme al ne. 99 se vleče že celo večnost.

Nazadnje urejeno:

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
ksz

Kaj imajo dojčmobil fahrerji spet za nek nov "hobi"
confused-1.gif

Namreč, na nedavni vožnji v Italijo sem se med Celjem in Vranskim normalno po voznem pasu pripeljal za enega bemflaša (5-ka) z LJ registersko. Se kar nekaj časa peljem na varni razdalji za njim (ok. 130 na uro), nato pa ga grem prehitevat. On pa nenadoma "skoči" na prehitevalnega direktno pred mene ter zmanjša hitrost na 120 po števcu in jo obdrži ves čas. Dohitima kamion, ga prehitima (ves čas seveda ok. 120 na števcu), gre nazaj na voznega in konkretno pospeši.
Podobna zgodba ob povratku za Benetkami proti Trstu, le da je tokrat bil bemflaš z goriško registersko.

Ne vem, kaj vam dogaja...
stupid-1.gif

Resno razmišljam o nakupu kamere, ker kar se zadnje čase dogaja po cestah, predvsem po AC, ni več normalno.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ne mene gledat, jaz tega ne počnem, bi pa tak pacient sigurno dobil porcijo zvočno svetlobnih signalov. Mi s sedmicami smo bolj pridni, petke majo maloljetni kriminalci in mali burgermajstri. :)

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
A o humorju, ki ga je treba celo razumeti, brez slikic, ne veš nič? Ti bom naslednjič narisal, da bo šlo.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Nočem, da izpade šovinistično, ampak ženske se po moji statistiki najslabše obnašajo do kolesarjev. Če prehiteva na tesno, je 80% verjetnost, da je za volanom ženska. Če prehiteva v škarje, pa je po moji statistiki 100% verjetnost, da je za volanom ženska. Danes sta dve prehitevali tako, da smo bili trije vštric - traktor, slepi babi in jaz na biciklu. En teden nazaj sem moral zapeljati na bankino, da me enaka kura ni nasadila.

Imam oranžno čelado in dres z živo zelenimi vzorci, tako da sem sigurno dobro viden. Ampak očitno imajo kure hud vihar oz. bolje rečeno vakuum v glavi. Pa še en zanimiv vzorec. V vseh primerih so bile kure v starih malih kantah ... danes ena v Lanosu in ena v Corsi, tista zadnjič v neki stari Kii ...

Naslednja kura, ki me bo ogrožala, dobi bidon v šipo, peezdumater.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Tut če si na prehodu z vozičkom, je 90% da ne bo ustavila baba med 30 in 60 letom, naslednji so njihovi vrstniki, potem mule in najbolj ustavljajoči, ko vidijo voziček, so mulci. Starcev nad 60 ne štejem, k je zelo naključno in ni tako zelo povezano s spolom.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.053
457
83
tam ko se terc po tori rola
Mogoče ne paše ravno sem, pa vseeno... Sorry, ampak temu ne moreš reču drugega, kot kure. Peljem po kolesarski, spredaj dve mrhi -ena na kolesu in ena na rolerjih. Vzporedno. Ko sem bil kakšnih deset metrov za njima, zažvižgam in se obrneta. Potem pa desna na levo, leva pa na desno...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.271
113
42
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Tut če si na prehodu z vozičkom, je 90% da ne bo ustavila baba med 30 in 60 letom, naslednji so njihovi vrstniki, potem mule in najbolj ustavljajoči, ko vidijo voziček, so mulci. Starcev nad 60 ne štejem, k je zelo naključno in ni tako zelo povezano s spolom.

točno tako

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Pogrešek naprave je eno, varnostna razlika (al kak se že reče) v zakonu pa je spet nekaj drugega.
Naprava ima pogrešek in merilno negotovost. Vsota obojega je ta tz varnostna razlika.