Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Nažalost je v tem primeru tako, da ko je zagledal semafor, je bila že rdeča 100%. (moje domneve po tem, da sem šel že n-krat mimo) Semafor pa ne zagledaš 30m prej.
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Tema, v daljavi ni videl luči, prometa ni bilo prav veliko in je potegnil. Ne da ga zagovarjam, mislim si, kako je razmišljal. Tebe pa tudi ni prav dosti koštalo, ko si z gasa stopil za desetinko.
Ni mi jasno, zakaj se sekirate zaradi takih stvari, boste fasali čir na želodcu. Ni prav, kar je naredil, vsekakor, je nevarno, takisto je res, samo delat teater iz tega, pa tudi ne, se ne splača.
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
En težki frajer se je danes mirno zapeljal in vozil po enosmerni ulici v napačni smeri(rdeča puščica) in oviral pravilno vozeče voznike(zelena puščica).
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Policisti pa na krofih...
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Potek tega enosmernega prometa v Murski Soboti je že vsaj 15 let tako, da v napačno smer lahko zavije samo bedak, ki se mu j...e. za prometne predpise.Prepoved vožnje v nepravilno smer je jasno in "glasno" označena. Da imam eno staro škatlo v vrednosti 100€ se pičim direktno v njega, da si bedak za večne čase zapomni, kdaj se mu je mudilo na pijačo v Pomarančo.