bedaki na cesti

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Nažalost je v tem primeru tako, da ko je zagledal semafor, je bila že rdeča 100%. (moje domneve po tem, da sem šel že n-krat mimo) Semafor pa ne zagledaš 30m prej.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Tema, v daljavi ni videl luči, prometa ni bilo prav veliko in je potegnil. Ne da ga zagovarjam, mislim si, kako je razmišljal. Tebe pa tudi ni prav dosti koštalo, ko si z gasa stopil za desetinko.
Ni mi jasno, zakaj se sekirate zaradi takih stvari, boste fasali čir na želodcu. Ni prav, kar je naredil, vsekakor, je nevarno, takisto je res, samo delat teater iz tega, pa tudi ne, se ne splača.

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Nažalost je v tem primeru tako, da ko je zagledal semafor, je bila že rdeča 100%. (moje domneve po tem, da sem šel že n-krat mimo) Semafor pa ne zagledaš 30m prej.

Ni res, vprašaj sintiča! Če bi zelena utripala bi se sigurno ustavil.

Da nisi ti kaki policaj ko si ga posnel?
17758-icon_confused.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Tema, v daljavi ni videl luči, prometa ni bilo prav veliko in je potegnil. Ne da ga zagovarjam, mislim si, kako je razmišljal. Tebe pa tudi ni prav dosti koštalo, ko si z gasa stopil za desetinko.
Ni mi jasno, zakaj se sekirate zaradi takih stvari, boste fasali čir na želodcu. Ni prav, kar je naredil, vsekakor, je nevarno, takisto je res, samo delat teater iz tega, pa tudi ne, se ne splača.

Ko bi videl po dnevi situacijo odpade mišljenje je videl. Mene ni nič koštalo, se nisem prilagajal. Sploh se ne sekiram. Tudi nobenega teatra (vsaj menim, zgolj posnetek) Me pa res malo bega od kje tale model. Namreč, to je bil čisti blef. To je problem.
wink-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Neeee, nesreče so zaradi prekoračitve hitrosti 55 pri 50 dovoljenega... vprašaj policaje, če ne verjameš.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.482
113
SV SLO
En težki frajer se je danes mirno zapeljal in vozil po enosmerni ulici v napačni smeri(rdeča puščica) in oviral pravilno vozeče voznike(zelena puščica). Črn golf 6 TDI reg. št. MB KM 544. Zgleda, da zanj prometni predpisi ne veljajo.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
No ja, motofrik, nis(m)o vedno bedaki, ki ne gledajo ali namerno delajo neumnosti. Zadnjič sem povsem suvereno zapeljal v enosmerno, ker so po 100 letih spremenili režim in iz normalne naredili enosmerno. Nikomur ni padlo na pamet, da bi za kakšen mesec ali vsaj teden postavili veliko tablo, da je spremenjen režim. Očitno nisem bil edini, ker so mi pravilno vozeči vljudno razlagali, da sem zamočil.

Glede na tvojo suverenost, predvidevam, da se kaj takega tebi ne bi moglo nikoli dogoditi, k'ne.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
En težki frajer se je danes mirno zapeljal in vozil po enosmerni ulici v napačni smeri(rdeča puščica) in oviral pravilno vozeče voznike(zelena puščica).

Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Policisti pa na krofih...

Če jih nebi oviral, pa sigurno nebi bili na krofih in bi fasal kazen.

Zgoraj napisano se bere smešno. Ampak skozi desetletje in čez pol 500.000 prevoženih kilometrih lahko rečem, da je to tako. Ko nobenega ne ogoržaš fašeš kazen.
confused-1.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.053
457
83
tam ko se terc po tori rola
MadMitch... a veš, da se mi v 30 letih vožnje še ni pripetilo, da bi spregledal tak znak.
Predvsem sem napisal zaradi prometne ureditve okoli KTC v SG. Že več kot leto dni velja tam enosmerna ureditev okoli nakupovalnega centra. In še vedno se najdejo bedaki (BEDAKI), ki tega ''ne vedo''. Pa vozijo dnevno parkrat tam, ker tam kupujejo. Lahkjo se ti zgodi, da znak spregledaš, ko spremenijo ureditev, ampak za drugič pa že veš.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Tu, kjer sem ga jaz usral, so ureditev menda spremenili par dni prej, prav potiho, da so ga prvi dan srali celo stanovalci. Da bi začasno tablo postavili, kot se to počne, bi jim krona z glave padla. Vsaj policajev ni bilo, da bi kasirali.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.482
113
SV SLO
Potek tega enosmernega prometa v Murski Soboti je že vsaj 15 let tako, da v napačno smer lahko zavije samo bedak, ki se mu j...e. za prometne predpise.Prepoved vožnje v nepravilno smer je jasno in "glasno" označena. Da imam eno staro škatlo v vrednosti 100€ se pičim direktno v njega, da si bedak za večne čase zapomni, kdaj se mu je mudilo na pijačo v Pomarančo.

Pa še enega bedaka sem srečal včeraj. Vozil sem normalno med 90-100 km/h, ker sem pač imel nečakinji v avtu. Pa se mi eden s Hondo Accord R-type VTEC(itak) zalepi na rit. Seveda je priletel ko zmešan in pričakoval sem, da me bo kar preskočil. Ker vožnje neposredno za svojo ritjo ne maram se se mu v vasi umaknil s ceste na avtobusno postajališče, in ga pustil naj gre svojo pot. No potem je nekaj krilil z rokami in kazal, kje ima oziroma nima pameti.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
In zakaj si se mu umaknil? Ko si se mu umaknil, je dosegel svoj prav in enako bo počel še naprej, ker je ugotovil, da z nasiljem doseže svoje. Tako kot razvajen otrok. Jaz svojim otrokom ne popuščam v njihovi trmi, kot seveda tudi ne otročje tečnim zaritnežem na cesti.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Pravilno, da otrokom ne popuščaš, ker si odgovoren za njihov kolikor toliko normalen razvoj. Za tvoje mentalno zdravje pa je bolje, da ne vzgajaš še tujih otrok vseh starosti. Jaz se takim ognem/umaknem in pozabim na njih, me košta manj živcev, kot da bi se bodel z njihovimi kozlarijami.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Potek tega enosmernega prometa v Murski Soboti je že vsaj 15 let tako, da v napačno smer lahko zavije samo bedak, ki se mu j...e. za prometne predpise.Prepoved vožnje v nepravilno smer je jasno in "glasno" označena. Da imam eno staro škatlo v vrednosti 100€ se pičim direktno v njega, da si bedak za večne čase zapomni, kdaj se mu je mudilo na pijačo v Pomarančo.

Ne vem kaj čakaš. Sam sedaj ne boš mogel hlinit na urgenci da te vrat boli. Tako so najebal enga podjetnika kako desetletje nazaj, če ne še kako leto več. Avtomatično kriv, trije v avtu, katere je bolel vrat. On kontra v enosmerno, pravilno vozeči direktno vanj, pa čeprav bi lahko ustavili (tako sem razumel zgodbico) Case closed in ni bil več pogumen.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Ja, in potem se zaradi tvoje lenobe in brezbrižnosti otročji zaritnež odpravi po poti naprej in nato izsiljuje mene ali še huje, mojega otroka.
Opravi svojo vzgojno državljansko dolžnost in ga že prej zaustavi!