Tovornjakar niti ne ve da ga potiska.
Armin Trade.Kaj mu piše na avtu?
Tale je na vseh posnetkih, ki jih imam popolnoma nenevaren.Prištimaj fotke (video?) in pejt osebno na najbližjo PP in predstavi vse skupaj. Lepo povej, da človek ogroža druge ljudi v prometu.
Takega svobodnega strelca bo drugače ustavil šele grob, v katerega bo spravil še nekaj drugih ljudi zraven...
Super zate in še bolj super da ste doktorirali ali je tablica slovaška ali bolgarska. Medtem so odstavni pasovi na relaciji švica - turčija polni švicarjev, ki serjejo, previjajo otroke, kadijo, obračajo čevape, drkajo športne stave, pozdravljajo alaha ali kaj četrtega. In nič ne kaže da bi se utegnilo kaj spremeniti, samo da so včasih to počeli v mb 190d, danes pa v mb eqs. All fucks given.Ne vem no, pri dve otrocih skoraj odraslih že in preferenci na potovanjih z avtom, še nikoli nisem ustavil na odstavnem za wc.... pa smo po evropi in balkanu veliko prekrižaril. Z mojega vidika se enim enostavno jebe ali pa so neumni. Mi je tudi bruhal otrok v avtu, pa sem pač ustavil na primernem mestu, jebiga, tko je. Boljš da smrdi, kot da smo palačinka pred šleperjem.