Kupil konec 2016, ko je prišla ven.Kaj več?
Snema še vedno vendar tipke več ne delujejo, recimo za zaklep posnetka.
Tudi oglaša se več nena ko se vklopi in izklopi - je potrebno preveriti lučko.
Mogoče bi moral posodobiti firmware...
Kupil konec 2016, ko je prišla ven.Kaj več?
Ok, sam zakaj ustavljat na odstavnem par 100m pred izvozom? A je res tako malo vredno življenje tvojga otroka, da ne morš dol zapeljat z AC, če si že šel v zadnjih 20 minutah mimo vsaj 3 počivališč? ?Odstavni pas je namenjen ustavljanju in gibanju po njem. Ce te idiot kamjonar spregleda na odstavnem, te bo pokosil tudi na voznem
Ti pa res nisi dosti na AC.Odstavni pas je namenjen ustavljanju in gibanju po njem. Ce te idiot kamjonar spregleda na odstavnem, te bo pokosil tudi na voznem
Moj pogled. Tamalga stisnilo,ali v hlace in po nogi dol. Ocitno tolk velik mal da so pamperske out. Vsekakor resitev v potovanju pri otrocih.Ok, sam zakaj ustavljat na odstavnem par 100m pred izvozom? A je res tako malo vredno življenje tvojga otroka, da ne morš dol zapeljat z AC, če si že šel v zadnjih 20 minutah mimo vsaj 3 počivališč? ?
Ne vem no, pri dve otrocih skoraj odraslih že in preferenci na potovanjih z avtom, še nikoli nisem ustavil na odstavnem za wc.... pa smo po evropi in balkanu veliko prekrižaril. Z mojega vidika se enim enostavno jebe ali pa so neumni. Mi je tudi bruhal otrok v avtu, pa sem pač ustavil na primernem mestu, jebiga, tko je. Boljš da smrdi, kot da smo palačinka pred šleperjem.Moj pogled. Tamalga stisnilo,ali v hlace in po nogi dol. Ocitno tolk velik mal da so pamperske out. Vsekakor resitev v potovanju pri otrocih.
Drugi point je pa ta da domačini poznamo okoliš. V glavnem pa po izvozih nimaš kam dostikrat zavit vsaj v tujini je tako. Konkretno hosta ali travnik. Zdaj pa se postavite v vlogo tujca na neznanem terenu...
Ko bolje pogledaš fotko je avto na odstavnem pasu. Ne se razburjat, smo različni v razmišljanju. Ne obsojat tega.Za posrat kakšne pišeš.
Ustavit na izvozu, je še bolj bolano kot ustavit na odstavnem pasu.
Ni na odstavnem, če dobro pogledaš. Tista rumena črta, je ostala od obvoza, dela na cesti.Ko bolje pogledaš fotko je avto na odstavnem pasu. Ne se razburjat, smo različni v razmišljanju. Ne obsojat tega.
Da preusmerim vprašanje. Kakšna razlika da so se ustavili pri stebričku SOS?
Če bi bil tam kamion, bi bil en kreten manj na tem svetu.Si sploh ne znam predstavljat, kaj bi bilo, če bi bil tam kak avto/kamion.
Prilagajajo snop glede na nasporti vozeča vozila. Zaznava jih preko njihovih luči in odseva.
Tovornjaki ne odbijajo in nimajo luči okrog vetrobranskega stekla. Posledično matrix sveti na polno v njih.
Se zelo dobro vidi v megli kako zadeva deluje ali pa v črni noči. J*** se matrixu za nasporti vozeče tovornjake na AC.
Ne vejo kaj je avtocesta in zakaj je to smrtno nevarno.To je zgleda nek Madžarski nacionalni šport.
Danes, 30m naprej je izvoz za Pernico...
Ne, kreteni so in to nima veze, da ne poznajo avtocest. Kmečka pamet ti pravi, da to ni pametna odločitev se ustaviti na cesti (kakršnakoli že), medtem ko se mimo vozijo 90 km/h in več.....Ne vejo kaj je avtocesta in zakaj je to smrtno nevarno.
Grozno.... Ne razumem, zakaj ni počakal nekaj ur in šele nato zažgal prikolico...Včeraj okoli 17 ure goreča prikolica AC izvoz Naklo. Tovonjak ok. Potem pa AC zaprta par ur.
V rush hour!
Pa kar na odstavnem gorel? Faaaaak....kaj ce bi ga kak kamion nabil?