Ja, prijatelj je bil s fazerko (je tudi stari alteraš), velik je preko 180+, njemu ta motor zelo ustreza pa tudi sicer sva vozila samo po asfaltu. Fajn zadeva, 4 valji, miren tek, preverjena tehnologija.
Vtisi po dolgi turi? No, 8 dni ni niti prehudo. Nobenih zamer, fajn sva se razumela, sicer pa sva se že prej kar precej skupaj navozila (že par dni v Dolomitih itd.), tako da ni bilo prav nobenih presenečenj. Poznal je moje finte, jaz njegove, isto fore in to je to. Seveda pa ni isto kot če greš z mamico, da bi ti postregla sproti...
Vsak se malo prilagodi, smernice pa nastavijo na začetku, potem pa po pameti. Dejansko sploh ni bilo nobenih problemov, vsaj ne da bi jaz zaznal (ne tehnika, ne ljudstvo), tudi ponoči me ni napadel
Oziroma mi je po zadnji plohi v Slo, kjer je padala tudi toča, za nekaj časa nehala svetit zadnja led luč, je voda prišla pod sedež med žice, ko se je posušilo, je spet svetilo. Doma sem pač nasprejal in osušil.
Malo me je na začetku dajalo zdravje, nek prehlad, vendar se je z vožnjo popravilo, drugi, tretji dan je bilo že dokaj normalno.
Razmere na oko res niso bile enostavne, vendar dež ni predstavljal takšnega problema, popoldne je vedno čakal hotel, zraven sva imela rezervno obutev, rokavice.
Najbolj neprijetno je bilo deževje v meglici, ko je bila slaba vidljivost in še meglenje vizirja. Prvi dan pri Postojni je bila taka megla, pa še kakšen trenutek kje v hribih.
Na cesti tudi nobenih težav, ceste precej solidne napram slovenskim razmeram, še najslabše v Makedoniji.