Baby boom -> čimvečji dodatki s strani države?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Sej nihcene jamra samo primer sem dal. Morda pac nisem tipicen slovenec ki stalnojamra kako da ni denarja. Ma kajga ni, povsod se zidajo bajte vsi so vozijo v novih audijih. Ocitno je denar in nehajte jamrat. Jaz privoscim da je vrtec zastonj. In to vsakemu se posebaj tistim ki nimajo. Gabijo semipa tisti ki lazejoo svojem premozenjskem stanju zato da je nekaj zastonj. Ker dejansko tako nekomu odzirajo.

@Steve verjetno nisi pomislil na nekaj drugega. Da ce se enako kot ti znajdejo se vsi lastniki podjetij (pac znasli so se ker jihje drzava ozemala) in se vplacila v drzavno blagajno preko davka drasticnozmanjsajo potembos lahko ti oz kdo drug bil se tako "iznajdljiv" pa ti tonebopomagalokernebo od kjevzet.

Zaradi mene nategujste drzavo sam ne tega tuki zagovarjat kotnekaj najbolj normalnega.

Hm morda pa imate prav, drzave je brezveze vsak mora za svojo rit poskrbet. Bom skusal letos prihodke s.p.ja prikazat kotda sem na nuli. In ja ene 10 ali vec druzin (govorim na pamet) na racun moje dohodnine ne bo imelozastonj vrtca. kaj me briga za nih, saj jaz nimam otrok
bonk.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik vincent pravi:

Je pa res...za otroke se odločiš sam, in ti jih država ni 'dolžna' vzdrževati. Ja pa žalostno, da zaradi tega, da sam (finančno) prideš skozi, nimaš otrok.

Hm, cigani jih imajo pa veliko ravno zaradi tega da lepo živijo na naš račun.

Pa še za stanovanje/hišo jim ni treba varčevat ker jo dobijo zastonj.
10.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Kaj spet nekaj slišim čez cigane, a?

10.gif

V naslednjem tednu pazite na svoje žlebove. Naslednji teden je akcija na štajerskem ....

evil.gif