Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Pravi, da dokler lahko toliko zasluži da ji ni treba fehtat (ne vem točno koliko zasluži, aveč kot je slo. povprečje zagotovo ne), da ne bo dala vloge za ta dodatek. Živi v socialnem stanovanju....
Aha, denarja noče, stanovanje pa je le "nafehtala"
zdej pa zastopi to če lahko
mene boli K kako se folk znajde - prav je da se znajde. Imamo službe ki bi morale to nadzirat/preprečevat/kaznovat, pa je nam vsem več kot očitno da tega dela ne opravljajo. To se dogaja na vseh področjih
Jaz vem da bom probal hvatat krivine kjer se le da - zakaj? ku*čeva država mi pobere vsak mesec pol plače za: zdravstvo (kjer bom prej crknil kot na vrsto prišel), penzijo (ki je jaz od blizu ne bom videl ker je takrat ne bo več), sodstvo (kjer prej pogine par rodov predno pride do obravnave in če že pride so sodniki tako milostni da folk praktično pošiljajo domov) in ostalo...
od preostanka moje plače (polovica), moram državi dati še 20% (ddv
Kurilc se je v 2h letih podražil za več kot 100%
in zdej se "ta pametni" sprašujejo zakaj folk ne hodi več na razprodaje, zakaj je kupna moč grdo grdo padla, zakaj folk hvata krivine, zakaj je POLNO fušarskega dela, ...
zato ker država mnogo preveč požre, zato ker ne nudi praktično ničesar drugega kot represijo, afere, neenakost pred zakonom, priviligirance glede na raso, neefektivnost prava, ščitenje kriminalcev in eni in isti politiki (vsi podkupljeni do konca)
zato se bom trudil da bom hvatal krivine in na koncu dobil ven vsaj nekaj € predno jih požre kakšen Zidar in mi na koncu zabriše omet na glavo v predoru.