Babnica ki čisti blok se ima za nekakšnega šerifa

bolfenk

Pripravnik
12. okt 2009
119
0
16
Torej tako kot napisano v naslovu, babše visokih 60 let očitno resnično misli da je nekakšen veliki bwana v našem bloku
uf-1.gif

Gre se za majhen 2 nadstropen blokec v Kranju z 8 stanovanji.
Ženska tu živi že kakih 30 let, se pravi lahko rečemo dlje kot skoraj vsi ki sedaj trenutno živijo tu.
Je pa resnično nadležna, ves čas lahko pričakuješ da iz stopnišča opreza skozi okno kdo kaj parkira pred blokom, in če ne parkira izključno tisti ki tu živi že prileti ven in ga oblaja ( čeprav je parkirnih mest okoli bloka dovolj) .
Celo tolk je bolna, da te opazuje ko neseš smeti v kanto , potem pa čez 5 minut gre gledat kaj si v kakšno kanto dal, in če si pravilno ločeval in take fore, ter začne z njeno staro lajno ,da bodo prišli neki inšpektorji preverjat kaj je v kantah in če ne bo tako kot more bit bo kar cel blok kazen plačal.
Na vsake tolk časa organizra sestanke stanovalcev bloka kjer dramatično zatrjuje kako se trudi za urejenost našega bloka in kako žrtvuje svoje zdravje in svoje živce za tistih borih 4 uer na osebo prispevka ki ga dobi vsak mesec.
Pove samo svoje mnenje na mnenja drugih pa človeka zabije na način češ, " ja saj potem naj pa kater drug prevzame moje mesto , saj meni se tako ne splača za tak majhen dnar... a svojega mesta čistilke ne da iz rok za noben denar.
bonk.gif

Kako je kaj pri vas ostalih blokarjih z podobnimi šerifi?
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Par takih je, ja. Ampak se noben kaj dosti ne obremenjuje z njimi.
smile-1.gif
Boli me kita...

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
mene isto. tud pr nas je že celo večnost eno babše, totalno žleht. skoz opreza, kdo in s kom in kdaj je prišel. pa pač naj. očitno nima, kaj drugega za počet. še pomaham ji, ko me čekira skoz okno.

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Te ženske so pač ocenile, da rabite nadzor strokovnjaka zaradi nevestnega obnašanja.
evil.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Pri nas se tudi zakadijo v smetnjak, takoj ko ga zapreš.

Še posebno, če neseš po temi v smeti. (kao da nekaj skrivaš)

hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.524
7.734
113
ah.... Obstaja zdravilo za take.... Ti neses smeti, hkrati pa kolega skoci not v smetnjak.... In ko babnica odpre smetnjak on zakrici in skoci ven.....tadaaaaaaaa
smile-1.gif
smetnjakov gotovo ne bo vec cekirala morda pa bo problem z njo celo dokocno resen :p

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.553
11.517
113
eden naj stopnice namaže z oljem, jupej, en pa potem narobe parkira, mate rešeno za pol leta zagotovo, preden se kolk zaceli..

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Mah, v našem bloku, v lj, je bilo isto. Upraviteljica/skrbnica bloka je 24/7 gledala skozi okno, kje kdo parkira, kdaj kdo pride in kdaj kdo gre. Tisti avtomobili, ki niso bili `poznani`, jim je šla takoj dvignit brisalce. Stvar je bila poleti nadležna, pozimi pa sila hvaležna
evil.gif
.

Jo je pa pred kakima 2ma letoma kap, tko da... Vsi malo lažje dihajo...
smirk-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
V bloku, kjer sem odraščal, je bil en šerif (pa ena ženska, ki je samo nadzorovala kdo prihaja in odhaja) in se drl iz balkona kak smo malo bolj glasni bli
bonk.gif

V drugem bloku, kjer oddajamo stanovanje, pa mi je najemnica rekla, da ji je ena ženska zatežila zakaj se ji ni prišla predstavit, ko se je priselila, ker vsi dobro vedo v bloku, da je ona glavna
hysterical-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ah.... Obstaja zdravilo za take.... Ti neses smeti, hkrati pa kolega skoci not v smetnjak.... In ko babnica odpre smetnjak on zakrici in skoci ven.....tadaaaaaaaa
smile-1.gif
smetnjakov gotovo ne bo vec cekirala morda pa bo problem z njo celo dokocno resen :p

Predlagam še primeren kostum:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Pri nas se tudi zakadijo v smetnjak, takoj ko ga zapreš.

Še posebno, če neseš po temi v smeti. (kao da nekaj skrivaš)

hysterical-1.gif

Moreš jo drkat, in ko vidiš da te opazuje kako greš do smetnjaka, greš lepo hitro nazaj v stanovanje, s cajtng papirom
zabašeš kao da je ful polno in greš spet... In spet... In spet... In spet... Kmalu bo skužla da jo drkaš v glavo in bo s tem prenegala.

Sicer pa tut če se človek orng zdere na tako žburglo staro, ponavadi zaleže.

icequeen616

Pripravnik
6. dec 2010
122
0
16
Jupiter
pri nas stojijo za vrati svojega stanovanja in poslušajo kdaj greš ven (imajo tudi zbore na stopnišču in se obveščajo o dosežkih zasledovanja) in takoj za tabo, po možnosti tako, da te "ujamejo" v dvigalu in že na poti dol preverijo kaj vse imaš s seboj, koliko smeti, si jih ločil ... zdaj samo še čakam, da bo katera "uletela" s tehtnico in zadevo še stehtala ... mislim
bonk.gif

mi je pa všeč tale ideja od Apolla8 ... je kje kakšen kandidat
sprasujem se.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
KSZ.

Nevem zakaj, ampak meni se pa s takimi babnicami prav da ukvarjat, kar iziv mi je kaj vse si bom zmislil...

Najbolj kaj se spomnim ta trenutek je ta, da bi recimo s frendom nesel veliko vrečo v smeti (al pa se frenda ustavita z avtom
pred kao random blokom) in z kuferama vržeta veliko veliko vrečo. Itak bo stara šla čekirat, kaj in kako, in z vreče samo visi ena
noga. Prec bo klicala policijo, medtem ko kliče policijo pa letiš pa tisto nogo odstraniš... Jih bo kar lepo poslušala od plavcev, ko
bo priletelo 5 karet za đabe...

Pol pa samo lepo anonimen pisemček v kaslc, da se lahko greš to igrco naprej vse dokler nebo ona odnehala vohunit...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.605
5.682
113
Mi smo mel (oz še mamo) v sosednjem vhodu ena dva zakonca taka.......on z zjebano hrbtenico....kao nek invalid......ona ko vještica črna pod očmi (nevem neka jetra al kva jaz vem)....uglavnm zaprta med 4 stenami 24/7...gresta nikamor......avto k ga zamenjata na 10 let ma 20.000km
smile-1.gif

Nadzorujeta vse kar se dogaja pred in za blokom.....uzadi za blokom sta ker naj bi jima smrdel avtomobili postavla ena korita da se ni mogl parkirat.......dokler ni študentom dopeesdilo pa so jih 1x ponoč odnesl 50m stran
hysterical-1.gif

V sosednjem (njunem) vhodu mamo upravo bloka....in valda ker se je lah tam lah plačeval položnice......je blo po njunem vse zapacan....ker smo plačniki iz cele okolice (skrbel so še za par sosednjih blokov) hodil plačevat ke in smo smetil stopnišče......pa vrata pa kljuka na vratih so bla bl zmajana na teh vratih....in to je njih 2 skrbel
bonk.gif

Mogl zato v sosednjem vhodu 2x na tedn snažilko plačvat namest 1x k pr ns....seveda če ne bi blo po njuno sta grozila s tožbo.....

Model je šel še tok daleč da je od vrat do vrat hodu in od drugih zagrenjenih upokojencev pridobival pooblastila da si lah karkol zmisle v njihovem imenu (tega se pazite!!!!!) .....dokler si ga nista na enem hišnem svetu prvoščla oba vhoda......da ni normalen pa da nj neha buzerirat folk v bloku......pol je pa se mal potuhnu pa odstopu....
cheer.gif

Bla so pa nagajanja non stop....model ma garažo....seveda pred bloki pa problem z parkiranjem .....in pozim k je zmer doma se je zmenu z komunalo da so vedno sneg na parkinge odlagal...da smo mogl pol kidat pred bloki če smo hotl parkirat....pol se je pa na okn postavu pa zajebavu.....no zdej se je hvalabogu umeru...

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
In ona ne bi povedala policiji da si bil to ti? Bi ga ti bolj najebal kot ona
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
In ona ne bi povedala policiji da si bil to ti? Bi ga ti bolj najebal kot ona
smile-1.gif

1. sem napisal da se tvoja 2 kolega z avtom ustavita in odvržeta
2. in kaj zdaj če sem bil jaz, a nesmem nosit smeti? kaj naj če baba slabo vidi pa zamenja nogo s staro plastično cevjo...