Avtoslalom 2008: organizacija, termini, pravilnik

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Končno je tako daleč, da lahko napovem promocijski slalom, katerega vlečemo od pomladi dalje. Tokrat naj bi tudi vreme šlo na roko.

Torej, med tekmo PRK 20.7. v Logatcu bo potekala promocija za prvenstvo avtoslalomov, katero bo to leto imelo (previdoma) eno tekmo, drugo leto pa naj bi bilo tekem več.

Po kvalifikacijah za PRK bo ob 11.30 prvi nastop promocijske ekipe ASL (2 avta na tekmovalni razred/divizijo), okoli 16.00 pa še drugi nastop. Več informacij najdete tu:

http://www.blagomix.si/racing-park/prireditve/2008/07-20=prk-02/prk-2008-02.htm

Od ASL avtov bo za videti Roverja 114GTI, Suzukija Swifta 1.3 (z žensko voznico, ki bo puncam pokazala da se da tudi s serijskim avtom peljat
smile-1.gif
), Subaruja Imprezo GT Turbo, Golfa IV R32, 'malo' predelana Yugota in R5, Fičkota MRC Turbo in Twingota MRC Turbo.

Tokrat vabljeni na ogled, jeseni pa na udeležbo na tekmi ASL.

LP,

Milan

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Kako je bilo na slalomu? Se da kje videt kaj slikic? Kdaj bo jesenski?

Kaj pa ostali, se bo še kdo ojunačil in kljub vsemu kaj organiziral? Verjetno nisem edini, ki bi se rad spravil nad stožce
smile-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Zadnjo soboto v avgustu (30.8.) v AMD Ravne na Koroškem organiziramo SPRETNOSTNO VOŽNJO v okviru Avto-moto športno preventivnega dne. Tokrat uvajamo še eno novost - na isti progi se bodo pomerili avtomobili in motorna kolesa.
Vabljeni vsi! Tudi VRacing
wink-1.gif

Upam, da bo več znanih obrazov kot v Gornji Radgoni!

Če bo zadeva uspela (na kar boste s svojo udeležbo v veliki večini prispevali vi) in nam ne bo kdo povzročal kakšnih posebnih težav, se v začetku oktobra vrača legendarno Ivarčko!

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
AVTO-MOTO SPORTNO-PREVENTIVNI DAN
sobota, 30.8.2008
parkirisce uprave Metala Ravne na Koroškem (nasproti Mercator centra)

Program:
8.00 - 9.30 prijave na spretnostno voznjo
10.00 - 11.00 prikaz resevanja ob prometni nesreci
11.00 - 12.15 trening spretnostne voznje
12.30 - 16.00 SPRETNOSTNA VOZNJA ZA AVTOMOBILISTE IN MOTORISTE
16.00 voznja v neznano + piknik (start pred domom AMD)

RAZREDI:
1. serijski avtomobili do 1600ccm
2. predelani avtomobili do 1600ccm
3. serijski avtomobili nad 1600ccm
4. predelani avtomobili nad 1600ccm
5. enotni zenski razred
6. motorna kolesa

Štartnina 10€ ob predprijavi in 15€ na dan prireditve.

Stran s skico proge in predprijavami bo postavljena v naslednjih dneh.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
js sm bla tm...po pravic povedan...nč posebnga

A kle: parkirisce uprave Metala Ravne na Koroškem (nasproti Mercator centra)
Tu dvomim, da je imela kaj posebnega že za videt
cool-1.gif
Bo pa proga atraktivna, saj gre za nivojsko parkirišče...

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.710
77
48
Do četrtka moramo poslati prijavnice če se želimo predprijaviti. Prijavnic na spletni strani še ni. Bodo kmalu?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Nekaj težav je bilo s serverjem, tako da tudi stran včeraj zvečer in danes dopoldan ni delovala...
Zadeva je urejena, prijavnica je tudi gor.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Ne, ker so na parkingu na novo narisane črte
smile-1.gif
. Oziroma en obrat je takšen, da ga bo verjetno kdo vozil tudi z ročno...
Hm... dej porihti si ročno, da bo za gledalce bolj zanimivo
smile-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Hvala vsem tekmovalcem in obiskovalcem za udeležbo. Upam, da vam je bilo všeč.
Vsem željam ni mogoče nikoli ustreči. Tokrat je bolj na račun prišla spretnost voznikov (konec koncev je tudi šlo za spretnostno vožnjo), konji niso bili tako pomembni (ročna pa tudi ne). Pa saj je to bilo tudi bistvo avtoslalomov - za ostale imamo druge oblike avto športa. Ta spretnostna vožnja je bila nekakšna priprava na organizacijo Ivarčkega. Solidna udeležba nam je dala zagon da gremo v priprave. Če le ne bo spet zavist metala polen pod noge.

Pogrešal sem nekaj znanih obrazov, ki sem jih glede na bližino prizorišča vsekakor pričakoval. Razočaran sem, da ni bilo človeka, ki je že v časih, ko je bil zame rezerviran še desni sedež v avtomobilu, spretno zlorabljal ročno zavoro in se dobro (sploh po rezultatih sodeč) znašel na zahtevnih progah. V času, ko so slalomi še bili slalomi (btw, zdaj sem šele izvedel kakšna je bila proga v Logatcu - izživljat bi se z veseljem prišel na tako progo, samo slalom pa to ni več). Sam že ve koga imam v mislih
wink-1.gif

Če ima kdo kaj zanimivih slikihc, nanj jih prilepi prosim

Aja, če bi kdo rad imel R5 ali/in Škodo, naj mi do ponedeljka javi, drugače gresta pod prešo.

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.710
77
48
Dobro ste organiziral edino zmotilo me je da so parkrat redarji in sprehajalci prekinl vožnjo zaradi sprehajanja po progi - to se nebi smel NIKOL zgodit (pa mislm da ste glede na moje štetje nekaterim mal podrte stožce površno štel).
Kar se same proge tiče pa kaj nej rečem, kot ste že rekl spretnostna vožnja - naslednič pridem raje z maminim polom, bom z manj truda sigurno kako sekundo hitrejši na taki progi.

Se vidimo v Ivarčkem. Datum je že znan?