Avtoradii + usb

Jan

Pripravnik
25. okt 2007
337
0
16
Se res avtoradii z usbji pogosto kvarijo in se ne splača tega kupvt, ma kdo kakšne izkušnje s tem ?

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Neumnost. Radijo ni nič bolj pokvarljiv zaradi USB priklopa, je pa res, da raja kupuje zadeve za 60€ v Hoferju & stuff in potem crkuje. Še nedolgo nazaj smo imeli primer, ko je stranka prinesla Evertone iz Spara in stvar ni delala in je nesel nazaj. No tam so mu zamenjali, vendar so na licu mesta stvar prej preizkusili. Po besedah stranke je delal šele tretji primerek.

Če imaš bolj low budget, zelo priporočam Blaupunkt in Pioneer, ker imata v bistvu edina spodobne radije tudi v nižjem razredu.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik Jan pravi:
Se res avtoradii z usbji pogosto kvarijo in se ne splača tega kupvt, ma kdo kakšne izkušnje s tem ?

ne, jst mam JVC usb avtoradio in dela super že več kot 1 let

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Edina slabost USB prikljucka je to, da ga lahko nenamerno poskodujes, ce je kljucek vstavljen, jaz osebno prisegam na SD kartico, USB je bolj priloznostna varijanta, ce kdo prinese kaj za sprobat ali pa na srecanjih, piknikih, itd.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ja, samo s temi USBji zadaj je edino glupo, ki moraš kaj vrtat in prišrafvat, pa potegnit kabel nekam spredaj.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Fora, ki ima doma že skoraj vsak en usb, ki mu ne rabi..pa itak nima veze kje je usb, prednost usbja, je da ne rabiš pečti pa je bolj priročen kot cd plošček.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Al pa to kupis..

Klik

bb29_2.JPG

Nazadnje urejeno:

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Tale pqi je res dobra zadeva, a ne mviper?
evil.gif

Jaz sem v prejšnjem avtu imela usb kabel napeljan v pepelnik zadaj. Ker je bil USB tolk majhen, se je pepelnik še celo dalo zapret in ni bilo panike (vlomi), saj itak nihče ni vedel, da je tam.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Kul je ker je res ful majhna stvar.. Performanse sicer niso nevem kaj, samo ce isces cimmanjso stvar je bomba
zmaga.gif

moho

Pripravnik
30. avg 2007
208
0
16
Tudi jaz si lastim USB priključek na mojem avtoradiu: Pioneer, podaljšek imam pa zadaj speljanega v predal pred sovoznikom (brez vrtanja). Zanima me pa, kako velike USB se da priklopit gor, bi šel npr. 120 GB WD , če ima kdo izkušnje?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
hm.. mislim, da je pri avtoradijih podoben hec, kot pri DVD predvajalnikih. Rabis USB kljuc, ki je cimbolj skromen s porabo energije. Disk bi lahko priklopil gor, samo bi potreboval extra napajanje. Pa se komade blesavo razvrsti ponavadi, ker prikazejo samo 8 znakov. Vsaj tako je na DVDjih in se mi zdi, da je na autoradijih podobno. Bo pa kdo drug vec povedal..