Avtomobilski nateguni!!!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Evo se bom malo razpisal o moji avtomobilski izkušnji od včeraj. Večina vas že ve, da se ukvarjam z različnimi stvarmi za različen denar, tokrat ga je bilo v igri kar krepko čez 100.000 evrov, večina vas pa tudi ve da ne prenesem uvoženih avtomobilov zaradi določenih stvari.
Se pravi najdemo eno prevozno sredstvo za kupit, ki ima ceno cež 100.000 evrov, pa manj kot 200.000
grin1.gif

Potem avto izgine iz parkinga na čiščenje (malo čudno glede na to da imajo pralnico doma) rekli smo da plačamo preko nakazila od doma in da bomo počakali, da njegova banka vknjiži! Pa mi naredimo krog po mestu, ko opazimo da je od trgovca avto parkiran za enim Shellovim bencinskim servisom. Ko smo prišli blizu servisa smo videli kako na avtu, mimogrede imajo tut pralinico, ki je bila iz smeri glavne ceste zaprta z vrati a vrata so imela stekla, menjujejo gume in akumulator
bonk.gif
Naj poudarim, da so na vozilu ki se je prodajalo nove gume! Kaj vse so še uspeli zamenjati niti ne vem vem pa za akumulator in gume to se je videlo mi potem avta niti pogledali več nismo trgovcu smo povedali kar mu gre in odšli. Naredili pa smo sceno kar na njegovem dvorišču, kjer je bilo kar nekaj potencialnih kupcev!!!!
Če bi bil denar nakazan bi dobili le kaj?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.502
10.731
113
LOOOL s 100.000 € ste šli kupovat avto od nekega cigana,....zdej je res vprašanje kdo je večji cigan. Kupec al prodajalec.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.502
10.731
113
bolj verjetno je da ste šli po kakšne zjebaneg agolfa za cca 10 kilo €
wink-1.gif

bo tako , a ne
wink-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Sej ne morm verjet, da je kaj takega možno
grin1.gif
če je res, ste mel ornk srečo.. Se pa take zadeve mislm da nonstop dogajajo, marsikej "zgine" za avta preden se dokočno dopelje..

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Nevem zakaj se pri vozilu za 100.000 EUR sekiraš za gume in akumulator. Zbiješ ceno za 2k in je problem rešen. Zarad mene če so kvadratne gume gor.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
vaginče a ni škoda, da v zadem cajtu s takimi bučami razprodajaš svoje ime tukile?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
LOOOL s 100.000 € ste šli kupovat avto od nekega cigana,....zdej je res vprašanje kdo je večji cigan. Kupec al prodajalec.

kupovali smo v firmi, kjer je direktor nemec, opaziti pa tut ni bilo da bi bil tam zaposlen kak turk al kak druge sumljive narodnosti! Ima servisno delavnico in prodaja bolj luksuzna vozila!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
To je bilo napisano v poduk, kaj se lahko zgodi! Mimogrede to niso buče ampak žalostna realnost! Da malo potrdim to kar sem napisal če se da komu preverit bil sem v kraju Versmold to je kraj, ki je malo pred Hannovrom! Ne nisem in ne tut pri kakšni ničli ki sem jo napisal se nisem zmotil. Žal je zgodba resnična! Škoda ker eni jemljete stvari ki se zgodijo kot laž! Zdaj bi pa že lahko vedeli da kar napišel tut drži! Če pa kdo misli da razprodajam dobro ime po forumu pa je to njegova svobodna volja! Lahko pa vidite s kakimi triki že eni delajo!
Kar se tiče da smo zakomplicirali pri gumah in akumulatorju ( če so še kaj zamenjali ne vem), torej bi vi vzeli potem čisto nekaj drugega kar ste plačali? Take gume niso zastonj in tut ko smo še se dogovarjali na ceni pred nakupom ni spustil cene niti za cent!

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Bad... Še dobro, da ste to vidli. Prase.c švabski... Meni bi se vtrgalo, da bi se dobrih 1k kilometrov v eno smer vozo zastojn. Kaj je bil nov voz al rabljen?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Bad... Še dobro, da ste to vidli. Prase.c švabski... Meni bi se vtrgalo, da bi se dobrih 1k kilometrov v eno smer vozo zastojn. Kaj je bil nov voz al rabljen?

rabljen! In še to nismo imeli nobene rezerve za pogledat, ker smo se zanesli na tega trgovca če pa smo vozilo že pred 3 tedni gledali!
bonk.gif
Na hitro so pol doma najdli, 2 podobna tak da smo potem v Munchenu zvečer tik pred zaprtjem trgovine še dobli trgovca s katerim smo se potem dogovorili in kupili! Na pot nikoli več brez prenosnika in pištole!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Tole je najdražje kar je v Versmoldu... klik , je vmes?

Ni!
evil.gif
Nisem napisal da ne gre za osebno vozilo ampak tole tole!

Evo to je za vse skeptike, ki so misli da so to buče!

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Sem imel pripravljen odgovor tudi na to, če ne bi napisal, bi vprašal, če ste šli po tovornjak
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.