Avtohiša

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Prosim za lastnosti 1A Avto center rabljenih vozil. Tukaj oglašujejo tudi lizing na dohodek za določen čas. Ima kdo kakšne izkušnje z tem centrom rabljenih avtomobilov pri BTC-ju?

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Edino navadno nimajo pravilno izpolnjene servisne zgodovine pri vozilih iz uvoza. Kilometri pa seveda realni... :)

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Se mi zdi, ali ste malo sarkastični, afroC, zino
grims-1.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
grims-1.gif

pa kaj pričakuješ tukaj? ti rečem da sem kupil tam 2 avta, super zadovoljen, da so mi upoštevali reklamacije, rešili vse zastojn. Ti mi boš verjel, potem pa bojo tebe nategnili ko zajca?
zato ti pravim, da se odpravi sam tja, iz pogovora in videnega si boš sam ustvaril vtis o poštenosti. to da se ti tukaj javi 50 zadovoljnih kupcev, še nikakor ni
ne-ne-1.gif
garancija za tvoj dober nakup

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Hiša ko hiša, če hočejo preživet morajo iste finte uporabljat ko drugi, ... leasing avti, zbiti km, masovni odkupi rahlo poškodovanih vozil v tujini, , izgubljene servisne itd...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Ali so vsi tej avti, ki stojijo tam na parkingu skeširani al kako si lahko nekdo privošči 100 avtov??

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Prosim za lastnosti 1A Avto center rabljenih vozil. Tukaj oglašujejo tudi lizing na dohodek za določen čas. Ima kdo kakšne izkušnje z tem centrom rabljenih avtomobilov pri BTC-ju?

Z lizingom nimajo nic. Ponujajo isto kot ostali.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
grims-1.gif

pa kaj pričakuješ tukaj? ti rečem da sem kupil tam 2 avta, super zadovoljen, da so mi upoštevali reklamacije, rešili vse zastojn. Ti mi boš verjel, potem pa bojo tebe nategnili ko zajca?
zato ti pravim, da se odpravi sam tja, iz pogovora in videnega si boš sam ustvaril vtis o poštenosti. to da se ti tukaj javi 50 zadovoljnih kupcev, še nikakor ni
ne-ne-1.gif
garancija za tvoj dober nakup

No, no, zino, se da tudi malo bolj kulturno.No, sej , da grem sam tja, itak, ampak ponavadi malo potipam po forumih, kjer izveš različna mnenja in izkušnje. Samo to.
nahrung002.gif