To da ker je avto toliko star ni za pričakovati drugega kot klump se mnogi močno motite. Sam sem kupil 14 let staro hondo, avto je kot nov, kje je bila kakšna pikica rje, kar se je takoj saniralo in ni bilo problemov. Notranjost vozila kot nova, veliko je na tem od koga avto kupiš in ne koliko je vozilo staro. Moj fotr vse avte pazi od prvega pa do zadnjega dne ko so pri hiši in gre avto vedno od hiše kot nov in so bili vsi, ki so recimo od njega avte kupili, veseli kot radio.
Tudi jaz sem za mojo iskal avto, sam sem krožil po 02 območju in lahko rečem samo žalost! Po telefonu vse super kot novo, na licu mesta pa takšna žalost, da me je prijelo, da komu vrat zavijem. Tudi brat mi vedno pravi, da je tabolš avte, ki jih je kdaj kupil, kupil v 01 ali 04 območju in ne boste verjeli, pošten avto, ki je kot nov smo za mojo našli v 01
Imaš cvetke povsod, ampak ko vzameš povprečje pa je dejansko tako.
Tudi jaz sem za mojo iskal avto, sam sem krožil po 02 območju in lahko rečem samo žalost! Po telefonu vse super kot novo, na licu mesta pa takšna žalost, da me je prijelo, da komu vrat zavijem. Tudi brat mi vedno pravi, da je tabolš avte, ki jih je kdaj kupil, kupil v 01 ali 04 območju in ne boste verjeli, pošten avto, ki je kot nov smo za mojo našli v 01
Nazadnje urejeno: