Če je kateri avto precenjen, je to Škoda. Gledal sem primerljive VW-je in so bili enako ali celo manj. Res pa je da jih je več pripeljanih od zunaj in je večja konkurenca. Audi, BMW in Mercedes se dobi tudi dokaj poceni, razen če kupiš skoraj novega. Nekako mi ni logično, da stane recimo enako star A6 z enako km in več opreme enako ali manj kot Škoda Superb.
Omenjalo se je tudi da se bolj splača vzeti kaj, kar ni nemec in sem šel gledat malo okoli, a so zadeve kar drage. P508 se prodjaajo samo za silne denarje, podobno P5008, da ne omenjam Mazde 6. Skupno vsem tem je sicer da se prodaja malo avtov, ker jih ljudje pač vozijo.
Mene sicer zanima kaj se bo zgodilo naslednje leto, ko bom prodajal avto. Takrat bo imel recimo 190k km, realnih, priložil bom potrjeno servisno knjigo in vse originalne račune od servisov (vse delano na pooblaščenih servisih). Sem prvi lastnik, avto garažiran doma in v službi, nekaramboliran itd... Domnevam da ga bo vzel kak diler, samo potem je vprašanje, ali bo zavrtil km in vrgel stran servisno in vse račune, ali bo pustil kot je. Avto je sicer lepo ohranjem, sploh notranjost in bi komot prepričal večino ljudi da ima vsaj pol manj km (samo potem pa tudi z leti ne bi šlo skupaj, ker je letnik 2013). Vse to ukvarjanje z prodajo se mi sicer že vnaprej upira in me vleče a bi ga dal kar v račun, samo nočem da bo potem nek prodajalec na njem zaslužil par jurjev.