sem bil danes v Kopru in nazaj in lahko samo rečem da sploh ne moreš verjet koliko je folk trapast.
najprej mi je čeh na logu ustavil na cestnini in šele po minuti trobljenja speljal
drugi šok na Vrhniki, ko je model iz pospeševalnega pasu brez da bi pogledal zapeljal direkt na avtocesto (hvala bogu mam glih nove pakne) potem se pa še ***** nekaj čez okno da bi najrajš žlajf do konca pa nej parkira v prtljažnik
seveda celo pot več avtomobilov na prehitevalnem pasu kot na voznem
kaj se je pa zgodilo, ko je začelo deževati pa rajši ne bom, ker bom cel roman napisal.
najbolj smešno je pa to da največ štale na avtocesti delajo prav slovenci (no ja še kakšen čeh pride mim) pa tolk so vsi pametni da jim kar mal škoduje že ko je govora o prometu nevem no meni tudi na kraj pameti ne pride da, ko prehitim vozilo če je naslednj oddaljen ne vem 200m od oka se prestavim na vozni pas ter šele ko se približam vozilu zapeljem na prehitevalnega, samo izgleda da voznike v sloveniji vse po vrsti tako roke bolijo da ne morejo zasukat volana za 2cm v desno da zapelje nazaj na vozni pas ali pa se bojijo da bodo preveč servo olja ponucal ali še celo volan zjebal če slučajno zavije prehitro na vozni pas in pa seveda da je omejitev na AC 130kmh skoraj noben ne ve.
Aja, pa tisti ki govori da naj se rajši na lokalne ceste prestavi da ne bo tolk živčen no ravno o takih OSLIH sem govoru, valda da bom živčen sej sem šel na AC zato da bom prej na cilju ne pa zato da se bom vozil po njej tako hitro kot po lokalnih cestah kmetje zarukani