Evo če moje izkupšnje: pred par meseci je crknila H7 in pozicija. Zamenjal z rezervnimi in šel po nove - za obvezno rezervo. In gledam power blue, white, extra, plus, super, duper žarnice. Tule ne kaže šparat si rečem, z modrikasto žarnico z "dnevno svetlobo" v dnevni sobi imam dobre izkušnje in povprašam prodajlca za nasvet - Narva power blue, uporablja tudi sam, sprobal je vse, res priporoča... Ne želim "blue"? Ni problema, imamo tudi "white".Kupim, pridem domov in vidim:
a) 85w - ne bo šlo, ne želim tvegat kakšnih skurjenih stikal ali celo luči
b) napis na škatlici "Not for use in Europe"
Vrnem naslednji dan, za a) da naj ne skrbim, jaz vztrajam in rajši vzamem 55w. b) velja tudi zanje, ampak me skupaj z še enim obiskovalcem trgovine prepričata, da ni panike - ne sveti ne modro, ne premočno. Ajde, kupim te Narva Power white H7, H1 55w jih je zmanjkalo, zato vzamem neke Philips (power/ vision / plus oz. nekaj podobnega). Dodatno še pozicijske LED (bele, svetijo rahlo modrikasto) - baje je barva bolj usklajena z novimi H1/H7, trošijo manj, držijo dlje...
Summa summarum: 40€ za cel set žarnic (dobil celo 10% skonto), rezultat pa je...
... isti k. Ko res rabim luči (tema, dež...) mogoče celo slabše, podnevi pa itak bmk - edino ostali udeleženci v prometu lahko občudujejo belo svetlobo. Money well spent
B.