Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
na enem starem clio-tu je zmontirana vlecna kljuka, ki nikoli ni bila vpisana v prometno. avto ima 3 tablice. kaksna je kazen, ce jaz s tem avtom peljem prikolico in me ustavi policaj?
400eur in izločitev vozila iz prometa z odvzemom registrskih tablic. Moraš potem odpraviti pomanjkljivosti, opraviti izredni tehnični pregled in si lahko greš po tablice.
Citat: Uporabnik ericks pravi:
na enem starem clio-tu je zmontirana vlecna kljuka, ki nikoli ni bila vpisana v prometno. avto ima 3 tablice. kaksna je kazen, ce jaz s tem avtom peljem prikolico in me ustavi policaj?
Tudi naš ima tretjo tablico pa sploh nima kljuke. Smo jo vzeli, ker imamo namen namestiti vlečno kljuko a je doslej pač še nismo. Torej tretjo tablico lahko dobiš tudi brez vlečne kljuke.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.