avto z vlecno napravo, ki ni vpisana v prometno...

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
na enem starem clio-tu je zmontirana vlecna kljuka, ki nikoli ni bila vpisana v prometno. avto ima 3 tablice. kaksna je kazen, ce jaz s tem avtom peljem prikolico in me ustavi policaj?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
400eur in izločitev vozila iz prometa z odvzemom registrskih tablic. Moraš potem odpraviti pomanjkljivosti, opraviti izredni tehnični pregled in si lahko greš po tablice.

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
kaj ni včasih veljalo da tretja tablica pomeni ravno to da ima avto kljuko....tretje drugače sploh nisi mogel dobit

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik boskosi pravi:
kaj ni včasih veljalo da tretja tablica pomeni ravno to da ima avto kljuko....tretje drugače sploh nisi mogel dobit
Leta 2006 sem dobil tretjo tablico še preden sem urejal homologacijo vlečne naprave. Kako je bilo pred in za tem, pa ne vem.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik ericks pravi:
na enem starem clio-tu je zmontirana vlecna kljuka, ki nikoli ni bila vpisana v prometno. avto ima 3 tablice. kaksna je kazen, ce jaz s tem avtom peljem prikolico in me ustavi policaj?

moj stari avto ima kljuko od leta 78 (original od iste firme kot avto) pa ni nikjer vpisana in tudi ne bo

bila pa je včasih vpisana v prometni, a so zadevo pred par leti pobrisali...

ko so ble fore s kljukami

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.687
3.289
113
Tudi naš ima tretjo tablico pa sploh nima kljuke. Smo jo vzeli, ker imamo namen namestiti vlečno kljuko a je doslej pač še nismo. Torej tretjo tablico lahko dobiš tudi brez vlečne kljuke.