Avto na HHO???

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
522
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
Več lahko na Pm(ce te zanima), da se stvari po alteraško ne izrodijo.
evil.gif

Lp

jest5

Guru
18. avg 2007
25.961
-8.673
113
Citat:
Uporabnik pinKING pravi:
Več lahko na Pm(ce te zanima), da se stvari po alteraško ne izrodijo.
evil.gif

Lp
Se pravi nočeš, da bi kdo naivnežem povedal, da jih želiš nategniti
evil.gif

edup

Pripravnik
9. avg 2013
115
0
16
Če imaš neko "alter" zadevo preizkušeno in deluje, ne razumem zakaj bi to skrival. Verjetno bo držali, kot je predhodnik napisal da gre bolj za nateg. Mogoče se pa le PINking le premisli in nam razkrije čudo tehnike.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Kdor mu je poslal zs je butl, ki verjame v take bedarije. Idealen za nategnit.
wink-1.gif

brlje

Pripravnik
24. jul 2011
321
6
18
Ljubljana
Mogoče sem naiven in butl, vendar sem odprt za vse možne variante,
nisem oseba katera slepo sledi temu kar mi ponuja sistem.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.961
-8.673
113
Citat:
Uporabnik pinKING pravi:
Noben ne skriva zadeve, a zal se na alterju marsikaj izrodi v brezplodno debato.
evil.gif
Seveda skrivaš
smirk-1.gif

Pa ja da te ni strah, če ti nekdo pove, da tvoj "čudežni" izdelek nekako ne pomaga, kot oblublaš

edup

Pripravnik
9. avg 2013
115
0
16
Danes sem naredil test kaj je na tem izven vozila. Zadeva je proizvedla le toliko vodika sem žgal pločevinko, kaj več pa ni bilo možno.
Sklep:
Če ima kdo preveč denarja naj bo ekolog, jaz ne morem biti ker je predrago.

edup

Pripravnik
9. avg 2013
115
0
16
Čisto enostavno sem povezal par med seboj izoliranih prevrtanih "rosfrej" plošč, ena flaša za elektrolit, druga flaša z vodo za vodik, (da ti ne potegne nazaj), usmernik za 12 V DCja, nekaj cevi in brener. Ker mi je razneslo dve flaši sem potem dal v brener še cigaretni filter namesto nepovratnega ventila in to je to. Pri 12 V je vleklo skoraj 18 A, vodika pa je bilo zelo malo samo toliko, da sem lahko prežgal pločevinko. Sedaj pa razmisli, da če je sistem v avtu konstantno obremenjen z 18 A, se avtomatsko povečuje poraba goriva in kaj smo potem naredili?
Nasvet:
Če bo še kdo to delal doma, ne uporabljaj steklenih flaš, zaradi možnosti ekspolozije vodika!!!

edup

Pripravnik
9. avg 2013
115
0
16
Kdo ti pa dela elektriko v avtu? Jaz sem že uporabil usmernik za preizkus, samo če bi pa sistem uporabil v avtu, potem pa ti obremenjuje alternator in akumulator.

edup

Pripravnik
9. avg 2013
115
0
16
Tebe verjetno zanima s kakšnim tokom polni alternator , če sem prav razumel vprašanje. V večini novih avtov so vgrajeni alternatorji moči od 70 do 100 A ali več. Vedeti pa moraš, da so alternatorji že nekako optimalno dimenzionirani za porabnike v avtu tako da je bolj malo rezerve za dodatno breme kot je recimo HHO generator.

Nazadnje urejeno: