Citat:
fino a ne, potem spet vzameš enega operativca ko se ta izteče, in potem spet, in potem spet pa 20 let plačuješ za nekaj, kar ne bo nikoli tvoje, ker po tvojem "prišparaš"
Pol je tudi boljše plačevat najemnino, kot plačevat kredit za svoje stanovanje
Pokliči pa se malo pozanimaj o tej stvari, kakšen je polog in kakšni so pogoji, kaj je vključeno v "njihovem" zavarovanju za to ceno in kje je meja letne kilometrine, ter koliko stane če jo prekoračaš in za koliko bi lahko ta avto potem od njih odkupila...
Ko boš vse to izvedela daj stvari na papir pa pridi potem povedat, koliko te ta polo stane na koncu.
Malo si ti trda ane? In kaj je tako zelo super pri tem, da je avto tvoj? Da ga imaš v lastništvu ravno takrat, ko največ izgubi na ceni? Da se skeširaš na polno, samo da lahko rečeš, da je avto tvoj? Daj kak argument, zakaj je res to tako full fajn (se mi zdi, da maš to zakoreninjeno v glavi, pa ne veš točno zakaj)?
Zgleda sploh ne bereš mojih postov, pa KJE sem rekel (ja tip sm), da je tak najem ceneje (če ravno obratno trdim!)? Če bi brala od začetka, bi vedela, da se za polota zanima stara tetika, ki dvomim, da bo sploh še 20 let živela in si pač hoče še en avto pred smrtjo privoščiti (ona se verjetno ne bo ukvarjala s tem kako servisirat avto pod kozolcem, in ga ob prodaji ne bo furala na lj. sejm in devala na avto.net ).
Meje za km so jasno napisane na uradni strani -
http://www.vw-allinclusive.si/info.html in tudi to piše, da pologa ni.
Jst zdej samo računam kakšno zlo je ta najem v primerjavi z nakupom in kasnejšo prodajo. Primerjava s stanovanji je pa tako zgrešena, da bolj ne mora bit. Stanovanje v glavnem ne izgublja na vrednosti med tem ko ti odplačuješ kredit (en polo pa izgubi v 5ih letih polovico vrednosti..). Toliko o tvoji logiki...