avto mi kadi

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Zdrava turbina sika ( daj jezik na zgornjo notranjo stran zob in sikni ), zanič turbina pa žvižga (naredi O z ustnicami in oponasaj veter). Podobno se sliši Kot zvok policijske sirene v daljavi)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.114
16.327
113
super, torej imam svojo turbino še v odličnem stanju, saj mi tako sika že zadnje tri leta...ko sem kupil avto tega sicer ni bilo (oz. je bilo izjemno tiho, si koooomaj slišal), sedaj pa je to iz leta v leto (oz. iz par deset tisoč km v par deset tisoč km) bolj glasno ampak ker mi sika bo že v redu
cheer.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Če ti sedaj šika prej pa ni, ti verjetno cev za turbino pušča. Sam,če ti spušča ti tudi bolj kadi...

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.270
113
no končno eden ki sliši da turbina daje nekaj od sebe sicer kaj je sikanje in kaj žvižganje je pa stvar ušes:)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.114
16.327
113
Citat:
Uporabnik netko pravi:
a nisi rekel da se tvoje nič ne sliši
sprasujem se.gif

Citat:
Uporabnik Matey pravi:
super, torej imam svojo turbino še v odličnem stanju, saj mi tako sika že zadnje tri leta...ko sem kupil avto tega sicer ni bilo (oz. je bilo izjemno tiho, si koooomaj slišal), sedaj pa je to iz leta v leto (oz. iz par deset tisoč km v par deset tisoč km) bolj glasno ampak ker mi sika bo že v redu
cheer.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.114
16.327
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Če ti sedaj šika prej pa ni, ti verjetno cev za turbino pušča. Sam,če ti spušča ti tudi bolj kadi...

na-a, kadi v mejah normale glede na motor (pa še to je preveč)
smile-1.gif

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Citat:

Letnik kaj dosti ne pove, ker ima lahko prevoženih 10.000 ali pa 400.000 km. Kadi kako? modro, črno, sivo? Pri dizlu je normalno, da ob zagonu mrzlega motorja malo pokadi.(črn dim) Turbina preden gre v krtovo deželo žvižga....

men je žvižgala turbina na stilotu odkar sem ga kupu 4 leta pa še prodal sem ga pa še zmeri mu dela turbina.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.417
2.492
113
SV SLO
Ko turbina preveč žvižga, tuli, proizvaja neobičajni zvok preprosto veš. Ne rabiš iz tega pisati diplome če žvižga, tuli ali zavija. Logično pa je, da se turbina malenkost sliši, ker se turbina vrti z visokimi obrati.