Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zdrava turbina sika ( daj jezik na zgornjo notranjo stran zob in sikni ), zanič turbina pa žvižga (naredi O z ustnicami in oponasaj veter). Podobno se sliši Kot zvok policijske sirene v daljavi)
super, torej imam svojo turbino še v odličnem stanju, saj mi tako sika že zadnje tri leta...ko sem kupil avto tega sicer ni bilo (oz. je bilo izjemno tiho, si koooomaj slišal), sedaj pa je to iz leta v leto (oz. iz par deset tisoč km v par deset tisoč km) bolj glasno ampak ker mi sika bo že v redu
Citat: Uporabnik Matey pravi:
super, torej imam svojo turbino še v odličnem stanju, saj mi tako sika že zadnje tri leta...ko sem kupil avto tega sicer ni bilo (oz. je bilo izjemno tiho, si koooomaj slišal), sedaj pa je to iz leta v leto (oz. iz par deset tisoč km v par deset tisoč km) bolj glasno ampak ker mi sika bo že v redu
Letnik kaj dosti ne pove, ker ima lahko prevoženih 10.000 ali pa 400.000 km. Kadi kako? modro, črno, sivo? Pri dizlu je normalno, da ob zagonu mrzlega motorja malo pokadi.(črn dim) Turbina preden gre v krtovo deželo žvižga....
Ko turbina preveč žvižga, tuli, proizvaja neobičajni zvok preprosto veš. Ne rabiš iz tega pisati diplome če žvižga, tuli ali zavija. Logično pa je, da se turbina malenkost sliši, ker se turbina vrti z visokimi obrati.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.