Bolj k stardec stopi na plin z 150km audijem ker 70km ga pa ze ne bo prehiteval, ce je tak avto kupuCitat:
Uporabnik crnobog pravi:
Tema se je odprla, ker ahmed ne zna prehitevat.
Jaz imam Yetija 1.8 Tsi - 160 konjičkov... Nevpadljiva gajba in s prehitevanjem takih bedakov nimam problemov...Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Dostkrat se mi zgodi, da kaksnega pocasneta (70 na 90 omejitvi, da ne bo pomote) zacnem prehitevat, pa stopi po gasu.
Sem se navadil da vozim za njimi pac.
Pa se mi je porajalo imaginarno vprasanje.
Npr. da zadanes na lotu in bi si kupil mocan avto, ki ni vpadljiv.
Kaksni torej pridejo v postev ? (Se pravi, cena ni pomembna, ne sme pa biti sportni izgled ala lamborghini ipd, pac klasicen izgled, samo da je mocan, koncna brzina tud ni pomembna, sam da k stops na gas potegne ko rabis
Z drugo mi masino vn rukne haha ze 70 v tretji mam 3500 obratov pa tuli, tok se mi pa nkol ne mudiCitat:
Uporabnik vincent pravi:
Pa si poskusil kdaj prehitevat z obstoječim avtom z ustrezno prestavo?
Ne vem...če imaš bencinarja z drugo, dizla s tretjo..70 farer ima itak v 5 oz. 6.
Ob takem prehitevanju bi moral imeri brzi vsaj 200 konj pod pokrovom da bi pariral.
Meni se pogosto zgodi, da ko takega prehitim, je kot bi se zdramil in začne vozit hitreje...verjetno pozabi da je izven naselja (kjer je tudi vozil 70)...malo še dremlje zraven...pa ga nese. Skoz bit skoncentriran na vožnjo ni hec.
Tega si sicer vidu ? Ravno zadnjic bil na izklop-uCitat:
Uporabnik DOMEK pravi:
Raketa...
http://www.avto.net/_AVTO/ogla...0Evolution%20IX
...če ne probaš, ne veš...
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Xantia Activa 3.0 V6
Živ bog ne ve, s čim ima opravka
Citat:
Uporabnik krko pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Xantia Activa 3.0 V6
Živ bog ne ve, s čim ima opravka
je to to?
edit: sem malo pogooglu, 3.0 bi morala imeti zadaj levo 2 rora in spojlerček?