Avto malo drugace

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.703
6.720
113
pri taščici
Je še kakšna v Slo v voznem stanju. Se je spomnim pri sosedu. Sem bil še premalo neumen da bi fehtal za en krog (ki ga itak ne bi dobil, ker je bila samo na "klepariji" )
Sicer pa nekaj takega bi tudi moralo iti, pa se riti ti ne odnese. Edino serviserja je dobro poznati po nekaterih govoricah(tudi po oglasu sodec)
http://www.avto.net/_AVTO/ogla...330xd%20touring
Tudi tole se mora kam premakniti, oblika pa skoraj čisto enaka (kak cm širši blatnik mogocel kot nek tdi....
evil.gif
i
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9415255&show=1&avto=Audi%20S4%20quattro%204.2%20V8
N pa poceni
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.263
113
42
Če bi imel neomejeno keša bi lahko naredil marsikater sleeper...

Če bi ra pa original avto pa mislim da je vsak hot hatch ali pa močnejša limuzina uredu. Zdej s polži itak ni nekega problema. S fotrovim Scenicom 150 km dci lahko kadarkol dam gas pa ma tok navora da super potegne. Si predtsvljam da 170 konjski čipiran naredi kr dobro štalo

DOMEK

Fizikalc
11. dec 2013
629
56
28
Ni treba tega, ampak takega...nevpadljiva družinska limuzina za vsakdanjo uporabo s pametnim "jado"tom...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.267
1.897
113
Pa si poskusil kdaj prehitevat z obstoječim avtom z ustrezno prestavo?

Ne vem...če imaš bencinarja z drugo, dizla s tretjo..70 farer ima itak v 5 oz. 6.
Ob takem prehitevanju bi moral imeri brzi vsaj 200 konj pod pokrovom da bi pariral.

Meni se pogosto zgodi, da ko takega prehitim, je kot bi se zdramil in začne vozit hitreje...verjetno pozabi da je izven naselja (kjer je tudi vozil 70
crazy1.gif
)...malo še dremlje zraven...pa ga nese. Skoz bit skoncentriran na vožnjo ni hec.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
človek je reku neki neopaznega, vi mu pa kle ponujate Dodge Charger Hellcat, Tesla in podobno 'neopazno' sceno.....Tesla. (Ne avto).
evil.gif

Morda: Audi 581 KM
Nasploh imaš teh starejših Audijev čez 450 KM kolko češ.....

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.990
-375
113
kaj je fora teh sleeperjev?

sej ko pade mimo, je vsakemu jasno, da emblemi niso pravi in da se dela norca iz sebe...

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Mondeo in Passat ki ga imajo policaji za provido tudi nista slaba.

Mondeo se od navadnega loči zgolj po dveh izpuhih na zadku, Passat pa je identičen kakšnemu 1.6 TDI.
grin1.gif

Nista zdaj neki iber raketi, sta pa dovolj za večino nepremičnin na naših cestah.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
človek je reku neki neopaznega, vi mu pa kle ponujate Dodge Charger Hellcat, Tesla in podobno 'neopazno' sceno.....Tesla. (Ne avto).
evil.gif

Morda: Audi 581 KM
Nasploh imaš teh starejših Audijev čez 450 KM kolko češ.....

Si pa dal primer ja..., Rs6 na 1 kilometer vidis, za kaj gre, vse tri generacije.

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
338
11
18
Meni pa se zdi, da je on tisti junak, ko se vozi 60/70 km/h, pa hoče nevpadljiv avto, da ga bo lahko stisnil, ko ga bo kdo hotel prehitet. =]

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:
Raketa...
http://www.avto.net/_AVTO/ogla...0Evolution%20IX
...če ne probaš, ne veš...
Ta mi ze mal dirkaski zgleda na izgled (vsaj spredni del, poznam drgac fajn makinca). K problem je pol cist psihicne narave,
vsak k vid mal bolj sportn avto na semaforju, ze misl da bos tekmoval al pa hitr spelju haha.
Rabm bl sam takrat, ko zagusti, se prav, k das na gas da potegne in lohk stardec tud po gasu stopi. Sicer se mi to zgodi 1x letno,
ker redko prehitevam, tud mojih 70km mi je sicer cist dost, kukr se vozim okoli, sam mal fantaziram, kaj bi ce bi..
smile-1.gif

Sem pa imel enkrat charismo, 1.6 benz, pa sm bil kr zadovoljen edin lego na cesti je meu cudno, mogoce mal previsok al kaj, tok se ne spoznam na avte, sam filing sm meu tak k da ni cist na tleh (pr 100km/h da nau kdo mislu da divjam
smile-1.gif