Citat:
Uporabnik markoman pravi:
no school, no job, no problem ... pol bi pač vozil stare kante ...
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Za sebe se brigaj. Sam ne jemljem krede ali lizinga, toda če folk to vzame naj vzame. Ti nič ne škoduje.
Citat:
lahko bi skeširal avto, pa sem kupil raje še eno nepremičnino, jo napisal na stare starše in čakam na penzijo.
ampak vsakomur svoje.
in ja, v stari kanti bi verjetno prej umrl, glede na to, da se vsaki dan vozim MB-LJ-MB ... ker se cenim ...
Citat:
nič ni na pamet. samo povem, kako je blo, v odločbi pa je bil zaveden še avtomobil v vrednosti 11K. in ni BS. lastnik polovice stanovanja in vozila, pa smo bli čez. malega avta niso upoštevali, ker je bila njegova vrednost takrat okrog 8K. če bi mel še otroke v vrtcu, bi mel vse na lizing, tudi stanovanje ... če bi bil pa še sam svoj šef, bi si pa še minimalca prikazoval ...
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Ko dumb&dumber. En govori, da je bil na meji in se mu je poznalo, pa čeprav gre za par evrov. drugi pa pravi, da je nemogoče, da se ti kje pozna, ker gre samo za par evrov, razen če si na meji. In se prerekata...
No, nooo, ne beri površno ... en je napisal: " meni se je fejst poznal lizing. ko sem ga odplačal, je šla položnica od vrtca s s105 na 160 na mesec in izgubil sem 60 evrov mesečnega otroškega dodatka".Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Ko dumb&dumber. En govori, da je bil na meji in se mu je poznalo, pa čeprav gre za par evrov. drugi pa pravi, da je nemogoče, da se ti kje pozna, ker gre samo za par evrov, razen če si na meji. In se prerekata...
Če sta 2 otroka, pa je vpliv avta še manjši ... potem ima avto verjetno vrednost tam ene 80.000eur, da se mu je to dogodilo.Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
to je matematika za 1 otroka? Kaj pa če ima dva? kolikor je meni znano, je treba za drugega tudi nekaj plačati?
Citat:
Uporabnik alfie pravi:
Pa kaj bi kartal dnar... pol lahko šparaš 5 let, da našparaš za soliden avto. Z kreditiranjem je pa lažje... Jaz nisem odkartal še za noben avto, pa nimam slabe plače. Zakaj bi se vozu s kripo, če mi trenutni standard omogoča, da mam avto, ki stane nov v rangu 30k in ga rabljenega z lizingom kupim za 15k in akcija... BV. Samo še 10% avtov se kupi na keš (višji cenovni razred). Da pa vozim svojega otroka v eni kanti nesigurni pa ... hvala lepa