Pa še opozarjanje na radarje...
zelena = deluje in snemaMorda kdo ve, zakaj imajo te Xiaomi 70mai ene modri ring okrog gumba, ene zelenega, ene pa rdečega?
Kako pa to narediš? A zvočnik odklopiš?To, da se jo ne da utišat ni res. Če bo kakšno zanimanje lahko to tudi pomagam uredit.
Hm, ni ravno poceni. Mene je Garmin DC55 lani prišla 145 EUR, sem mislil da so šle cene že kaj dol.https://www.amazon.co.uk/Garmin-010...=1544087081&sr=8-3&keywords=garmin+dashcam+45
je dražja, ampak kvaliteta slike je dobra in ima GPS, kar je zame druga najpomembnejša funkcija. Pa še opozarjanje na radarje...
Kamero, ki govori kitajsko, lahko totalno utišamo na sledeč način.Kako pa to narediš? A zvočnik odklopiš?
Hm, ni ravno poceni. Mene je Garmin DC55 lani prišla 145 EUR, sem mislil da so šle cene že kaj dol.
Načelno sem zadovoljen, 2x je zmrznila in potem začela spet delat, video relativno ok, ponoči nisem ravno zadovoljen. Pa z voice recognition se ne razumem ravno najbolje. Nima namreč opcije Russian English .
Hehe, tukaj se lepo vidi, kako imamo različne kriterije .Sam imam še tastaro 35, pa mi je top. Slika OK, tudi ponoči, snema, ter dela. Vse kar rabim
Morda čez kakšna dva meseca, ko bom spet ''praznil'' kamero. Se mi ne da s tem zaj..., zato da bom pokazal, kako crapy nočne posnetke dela DC55.
GoPro Hero 6 je šel naprej, ker je bil praktično neuporaben zame, tako da ne morem več posneti videa. V top svetlobnih razmerah je pa na njem kakovost videa res perfektna. Tole je recimo z GoPro Hero 6 posneto v dobrih svetlobnih razmerah:Hmmm.. prej si omenjal, da je GoPro Hero 6 crap v slabih svetlobnih razmerah in da raje snemas s tri leta staro Nokio 950XL ... sedaj pa pravis, da se ti ne ljubi dajat posnetkov dol iz Garmin DashCam 55 ...
Kje sem pa jamral?Jaz tudi mislim, da pri kameri za 150€ nimas kaj za jamrat nad tem...
Potem sem pa očitno dobro izbral ...Tudi s tako za trikrat toliko denarja, ponoci ne bodo kaj dosti boljsi posnetki kot tole, kar si ti prikazal ... Pac noc je noc.. in brez dodatne zelo mocne osvetlitve ali pomoci nocnega IR nacina pac ne bo slo ...