to, da se ne vidi registerskih tablic, je kvečjemu bonus, če rad objavljaš posnetke na internetu
kako pa imate speljane kable od kamere do napajanja (vžigalnika)? pri Jest vidim, da jih je zelo lepo speljal in se jih sploh ne vidi
Jaz imam Mi70 prvo serijo Angleško govorečih, za to ceno je res vredu kamera, slabost je resrazvidnost registerskih tablic, zato se moraš
potem stegnit do nekih 150€ ali več da je res top... nočna vidljivost je pa še kar sprejemljiva, vročina poleti pa ji je znala pomagat, saj se
je resetiral datum na kameri in si ga moral ponastavit preko aplikacije...
Povezava preko WiFija dela super, enostavno se prenese posnetke in videe na telefon ipd... včasih pa javi error za spominsko kartico in da jo je
treba formatirati, ta del mi ni najbolj všeč, ker imam občutek da potem ne snema... Moram sprobati, če bo isto delalo z drugo kartico...
Pa vsake toliko časa kaj pove... samo ker jo imam na tiho ponavadi ne vem kaj hoče, če ja kakšno opozorilo, bi bilo fino da bi to lahko preveril
na aplikaciji...
Sam sem se več časa spremljal te kamere in ta se mi res zdi best buy za ta denar... 45$ se mi zdi da je bila...
p.s. na podlagi kamere se uspel najti vozilo, ki mi je popraskalo moj avto na parkirišču, tko da mi je že dobro služila,
predvsem se mi pa gre, da če bi prišlo do kakšne čudne situacije, da imam dokazilo, kot zadnjič ko mi je en butl
zapeljal predme in dobro pobremzal...