Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Se mi nikamor ne mudi in imam čas ločevati zrno od plevela. Ker vse kar sem šel zaenkrat pogledat..eh, škoda besed.
Heh, tud sam še nisem kupil, ker kar pridem pogledat...jest ne vem, ali ne znajo z avti, ali je vse poklepano in razbito, večina pa preverteno, ker moja pri takih kilometrih zglea nova, nekateri pa, kot bi dali 2 vojni skozi.
Sem šel gledat enega fokusa, prag stranski na obeh straneh odstopa, šipe menjane(seveda trgovec zanika), levi in desni špegu zlizana ponekod, da farbe ni več skor gor, luči polne vlage,stranski stebriček zdrajsan, da kar lušči plastika, prtljažnik obutan, kot bi vsak dan smučke not dajal, plastika zdrgnjena ornk, blago na podnu pa tudi zguljeno, da se bo kmalu začelo vse trgat....aja, ko povprašam po vsemu za servisno, pravi kaj če mi, potem če je zabeleženo, kaj se menja, nikjer, listek pod havbo tisti mali, ko se dela servis, pa samo od 2015, gor pa seveda vse obkljukano, od velikega servisa, do vsega
Tako, da hja, smeh in jok ob enem, ko gledam ostale, ne veš res, ali je tok dilerjev, ki vrti in zjahano kupuje, da drago proda, ali folk dela z avti, kot svinja z mehom ali pa oboje