garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
A mogoče kdo ve kje bi si potegnil dol ta film in kateri link....je vse neki fake ali slaba kvaliteta slike (kot, da bo nekdo snemal preko tv-ja)
Lahko mi pošljete link na p.s.

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
No, pa da še jaz pristavim svoj piskerček. Sem čist proti kaki znanstveni fantastiki ipd., tak da niti po videnem trailerju nisem misla it gledat tega filma. Pa me je potem sestrična prepričala, da morem it...in sem šla v 3D in sem totalno navdušena
cheer.gif

Čist me je prevzela dodelanost, vsi mali detajli, kako so v bistvu par različnih kultur združl v eno in temu dodal še en kup domišljije. Enostavno UAU
srce-1.gif

...po dolgem času lahko dam kakemu filmu čisto 10.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Tudi meni je bil všeč, zgodba sicer predvidljiva, ostalo pa se vidi, da je mojster bil na delu.
aplauz.gif

Gremo še drugi teden v IMAX Graz gledat... pa da vidimo razliko

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Tudi jaz sem velik ljubitelj ZF.
smirk-1.gif

Dobro si napisal, enostavno nimam kaj dosti za dodati. Tako da... podebatirala sva o 3D-ju in ostalemu... it's been fun. Sedaj pa tudi jaz predlagam, da se vrneva k tvoji iztočnici - vsake oči imajo svojega malarja.

Me pa veseli, da ti je bil všeč film. In the end je to tudi namen odhajanja v kino. Naslednjič se pa karte obrnejo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Sem pogledal še jaz. Ne vem zakaj sem plačal 1 EUR za pripravo špeglov, ker sem jih 15 minut pucal, da sem kaj videl.
bonk.gif

Na 3D sem rabil tudi kakih 10 minut, da sem se navadil fokusirati to kar je režiser hotel (pomaga če skeniraš s pogledom na različne dele platna ter če ne bereš podnapisov!). Meni je bilo kul. Zgodba ok, efekti super.

Pa nehite komplicirat tok glede 3D tehnike.
bonk.gif

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Veš kako je...od filma se je zelo velik pričakovalo...in pač so nekatere kritike na mestu
smile-1.gif

men je bil res hud...pa sem pomojem največji trekkie tuki
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
beat this.....

stargate SG-1 komplet sezone 3x
stargate Atlantis komplet 2x
stargate universe...sledimo...:)
startrek ENT 1,5x
startek voyager komplet 7x ( zdej grem u osmo čez )
startrek filmi vsi....tut velikrat
farscape 1x

ipd...

filmov ostalih sci-fi sploh nebom našteval ker sm itak vse gladal
cheer.gif

P.S. aja letos bom za maškare borg
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Sem pogledal še jaz. Ne vem zakaj sem plačal 1 EUR za pripravo špeglov, ker sem jih 15 minut pucal, da sem kaj videl.
bonk.gif
Se je kdo v kinu pritožil? Ker to po forumih nima nekega učinka.

Bi moral ob prevzemu očala pogledati in rečt "Pardon, tale očala pa niso dobro pripravljena, prosim druga" (in tista seveda tudi preveriš, če se sploh skoz vidi).

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ne da bi jaz videl. Sem pa opazil, da so čisto vsi okol mene pucal špegle. Če bi bil bližje koncu vrste, bi dejansko odnesel, da mi dajo čista, ker sem jih RES 10 minut pucal (zamaščeno čist, trojno videl).

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
bonk.gif
Se je kdo v kinu pritožil? Ker to po forumih nima nekega učinka.

Bi moral ob prevzemu očala pogledati in rečt "Pardon, tale očala pa niso dobro pripravljena, prosim druga" (in tista seveda tudi preveriš, če se sploh skoz vidi).

sem bil prvič v 3D kinu in nisem bil pozoren na to, bom pa naslednjič rekel

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
Sem včeraj pogledal film in moram reč da je tak,tak!
Kot je rekel jernej,so liki in scene v ozadju nekako zamegljene!
Pa ta očala
jezen.gif
ob robovih tako umazana da sem ves čas poskušal čistiti brez uspeha!
Nekoga v planetu tuš celje bi blo treba
10.gif

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Jaz sem mel pol še kr srečo z očali v planet tuš mb. 100% čista niso bila, niso pa bila zamaščena, kot nekateri razlagate. Zgleda, jih je prejšnji uporabnik pred mano lepo zglancal
grin1.gif
Malo sem jih obrisal in je bilo rešeno.

Mel pa sem občutek, da kak jih poberejo, jih dajo kr naprej. Zakaj že doplačilo?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Jaz sem se po pripravah (branje foruma) prav opremil, z eno tako "mikro" krpico za očala, pa mi je ratalo hitro in dobro spucat...
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Aja, nihče ni omenil nošenje 3D očal prako "navadnih" (dioptrijskih, ne sončnih
wink-1.gif
).
Jaz sem imel tak dvojno.