AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Jaz sem v Tušu v MB šel 3D gledat samo My Bloody Valentine in je bil film nikakvi. Prv sem nekajkrat očala dol vzel ter jih komplet obrisal nato sem jih še z mojo zamenjal in isto sranje. Skratka vidlo se je zelo nerazločno, muka za oči in glavo...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.525
10.744
113
kolosej je baje dosti boljse, jaz nisem imel pripombe glede na včerajšno predstavo, le da je osebje levo v koloseju, tako da me čudi da niso kolosej že zdavnaj zaprli.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.525
10.744
113
pa še huda navijka
smile-1.gif

http://www.zoesaldana.com/

sicer sem nekako sklepal da so navijci bili povečini črnci, vsaj po črncih nareti
smile-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
No, pa sem si ogledal A3D film, zgodba je ok, efekti tudi, osebno sem pričakoval več, kljub temu je film vsekakor vreden svojga denarja.

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Film prva liga, eden boljših v tem letu, če ne kar najboljši, kljub temu da mi znanstvena fantastika ni na prvem mestu med priljubljenimi filmi. Vreden tistih 7 € ki pobira Kolosej.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
ravnokar prilezel domov iz XpanD-a...

NOR FILM!!!
Mene je čisto odpeljalo, hudooooooo kako te pa potegne v tisti svet.... mi je blo kar hudo se vrnit nazaj v resnični svet
redface-1.gif

Vsa čast Cameroonu. Pa tut Neytiri je bla huda, tak feisty lik... in potem pogledaš kdo ga igra.... totalno luštna bejba

Še enkrat, OBVEZNO pejte gledat in OBVEZNO 3D različico. Jst upam da ga bodo čez nekaj mesecev spet predvajali v 3D, ker ga grem takrat takoj še enkrat pogledat.

I

Izbrisan uporabnik #488

Včeraj pogledal v 3d tehniki. Efekti dobri, ni kaj, zgodba pa tipično neumna ameriška, sux.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Gledal 3d v Tušu, dober film, na živce mi je šel samo preveč filmsko stereotipni Colonel Miles Quaritch... 8.5/10

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kakšno je zdaj stanje v MB - kje je lepša slika tokrat? V koloseju alu planetu? V torek nas gre kar nekaj gledat film, pa da nebomo na koncu z glavoboli
grin1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Jst sm ga gledu u Koloseju in me ni bolela glava. Najbolj 3D efekt mi je bil na začetku, ko neki mehurčki lebdijo v zraku pred obrazom gl. junaka, čez celoten film pa je 3D svet nekako povprečen, vsaj meni. Če te bo kaj bolelo, te bo hrbet, ker je film kar dolg...Pred filmom pejd scat, pa za pit si kaj vzemi, pa bo. In še glavni nasvet: Ne pričakovat veliko, pa boš zadovoljen.

Drgač pa obnašanje likov oz. posnemanje realnih gibov, obrazna mimika - FENOMENALNO!!!

Nazadnje urejeno:

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Nujno je treba it na WC pred filmom, mene je pritisnilo nekje na sredi filma, pa sem res težko zdržal do konca...
grin1.gif

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Meni je pa ravno zgodba bila fantastična.
3D je sploh fenomenalno za pogledat, ampak tudi brez tega bi mi bil odličen film.
Ok, na momente hollywoodsko, ampak ameri končno niso "ta glavni".
Lepo je prikazan ta človeški pohlep in na drugi strani tista čistost in nepokvarjenost. In kako seveda slednja premaga vse to.
Res priporočam
cheer.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
jaz tudi včeraj bil v xpandu.cameron se je spet izskazal.zopet 20 let pred vsemi z svojo domišljijo in efekti.kot je že nekdo napisal te potegne vnjihov svet.sicer sem pred uporabo moral 3d očala spucati z alk. robčkom ker so bila taka da te srat prime.nemaram ZF ampak a film dobi od mene 9,5/10.malo preveč stereotipno ameriško je igra poveljnika.drugače bi bila čista 10ka

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
ksz. Sem mislil it včeraj v planet tuš MB gledat 3D in je bil čisto razprodan
uf-1.gif
Na šaltru so rekli, da je baje še sedaj ful zanimanja.

Škoda, da pri nas ni Imax-a, če bi znal boljše nemško bi šel v Graz.
cool-1.gif