doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Samo namig. Ta film si je obvezno treba ogledati v kinu in to v 3D!!!!!!

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Samo namig. Ta film si je obvezno treba ogledati v kinu in to v 3D!!!!!!
Se strinjam

Izpolnil vsa moja pričakovanja
cheer.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Sem šel s podobnimi predsodki gledat. Pozabil na trailer takoj ko so prvič šli v gozd
smile-1.gif
Posebej ponoči. Pandora zgleda fenomenalno. Zgodba je solidna, ni pa nekaj posebnega. James Cameron je še enkrat dokazal da je genij in razume film. Definitivno takega filma do sedaj še ni bilo. In če ga ne greš gledati v kino v 3D boš veliko zamudil.

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
kaj ti je bolje ....trailer kjer vidiš vse hude scene kar jih je v filmu...ali obratno
smile-1.gif

matr jest ga bom 100% še enkrat gledal....
tolk te notr potegne tale 3D da si res v zgodbi.

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Sem šel s podobnimi predsodki gledat. Pozabil na trailer takoj ko so prvič šli v gozd
smile-1.gif
Posebej ponoči. Pandora zgleda fenomenalno. Zgodba je solidna, ni pa nekaj posebnega. James Cameron je še enkrat dokazal da je genij in razume film. Definitivno takega filma do sedaj še ni bilo. In če ga ne greš gledati v kino v 3D boš veliko zamudil.

se popolnoma strinjam....brez 3D bi bil povprečen...3D je pa špica

ja Pandora ponoči je zakon...meduzice so pa carske
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Se pravi je treba iti v Lj. v Xpand, ali je tudi Kolosej OK, ker povsod zraven pise: (3D)

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Verjetno. Jaz sem bil v Tušu in skozi celi film razmišljal kaka bomba bi bilo to videti v IMAX-u.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
kaj ti je bolje ....trailer kjer vidiš vse hude scene kar jih je v filmu...ali obratno
smile-1.gif

matr jest ga bom 100% še enkrat gledal....
tolk te notr potegne tale 3D da si res v zgodbi.

Ne gre se za hude scene ampak že samo grafiko, kjer v trailerju grafika zgleda kot kak film iz leta 2002, nikakor pa film za 500+ mil $.

Ampak zato pa imamo Alter, da izvemo kaj več. Bom šel gledat v 3D.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
jaz grem drug teden gledat v Xpand, nisem pa še nikoli kaj gledal v Xpandu pa me zanima, če se splača vzet tiste sedeže z efekti al je boljš samo navadni 3D?

ker vem, da so takrat, ko je bila otvoritev Xpanda govorili nekaj o debilnosti sedežev z efekti, (film je bil pirati s karibov) in da so bili čisto mimo, te je voda špricala, ko se ni nič takega dogajalo itd..?

A se v koloseju tud gleda 3D al samo v Xpandu?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tudi sam pravim, da so s efekti brezveze. Pa pazi, da ne vzameš potem sedež takoj v vrsti za tistimi z efekti, ker so tisti sedeži toliko višji, da potem nič preko ne vidiš. No vsaj v MB je tak.

Jaz sem bil enkrat na efektih, pa ni bilo nekaj hudo mokro, ampak kokice so pa bile vlažne
tongue-1.gif

Itak pa je v MB boljše it v Planet Tuš, ker dajo 3D filme v največjo dvorano, v Koloseju pa v eno miniaturno.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Verjemi mi takih lepih efektov še nisi videl.
Da uporabim gamerski žargon: OK, je to grafični demo ali igra?

Saj z demoti ni nič narobe, ampak pol na piše gor "demo", ne pa "igra".

Z drugimi besedami, razen efektov in zgodbe v enem stavku "Zemljani zasedejo planet, pošljejo svojega med sovražne domorodce, ta zamenja strani in na koncu je bitka z lepimi eksplozijami" a je še kaj na tem filmu?

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Nevem točno, kaj si s tem mislil. V demotih je ponavadi grafika boljša, ker ni treba procesirati podatkov v realnem času in tato lahko naredijo več detajlov in boljše teksture. V tem smislu je to seveda demo, tako kot so vsi filmi s 3D efekti in 3D risanke. Sama zgodba pa nima veliko veze z igro, akcije je v bistvu zelo malo. Najbolj enostavno zgodbo povzameš s tem, da je to Pleše z volkovi v vesolju.

Kot sem že napisal s trailerjem so si naredili več škode kot koristi. In eksplozije so še najmanj lepe v primerjavi z vsem ostalim.