Avast ne bo več zastonj :(

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tole sporočilo mi javi ko prižgem pc
shocked-1.gif

avast.jpg

Še vedno pa se da zastonjsko verzijo dol potegnit. Če bo kdo inštaliral naj pove, če mu kje jamra, kolk dolg bo še lahko uporabljal

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Po moje si imel zdaj pro verzijo in ti piše po koliko časa ti trial poteče, po tem datumu pa bo naprej deloval kot free verzija.

Ali pa je preprosto reklama za nakup pro verzije, pri AVG-ju se kaj takega redno prikazuje pri ročnem posodabljanju.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
imel sem free home verzijo.
inštalirana je pa komaj par mesecev na novo mašino, vendar že par let z istim emailom registrirana.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Potem se je pa mogoče pri posodobitvi instalirala pro verzija, ki zdaj traja 21 dni. Marsikoga potem tak prepričajo, da program kupi, še posebej ko vidijo par strašljivih klicajev na ekranu
wink-1.gif

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.091
3.593
113
41
Lj
Registration (Home Edition)

Avast! antivirus can be downloaded and used for free for 60 days. After 60 days, the free Home Edition must be registered, and a license key inserted into the program, in order for the program to continue functioning. After registering, a license key is sent by email and once inserted into the program, it can continue to be used free of charge for 14 months.[8] After 14 months, it is necessary to re-register and insert a new license key.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
eh klinc. Se opravičujem za nepotrebno paniko
bonk.gif

Ob inštalaciji sem pozabil registrirat.

Citat:
Program avast! 4 Home Edition, ki je namenjen le za domača uporabo deluje po namestitvi 60 dni, kot demo različica. Vaš brezplačni licenčni ključ boste po uspešno opravljeni registraciji, prejeli po elektronski pošti na vaš veljaven elektronski naslov. Licenčni ključ velja 1 leto od dneva izdaje. Po izteku veljavnosti licenčnega ključa je potrebno program ponovno registrirati.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Drugače pa sedaj Microsoft ponuja antivirus for free, za Visto in 7.
Sem ga namestil in mi je definitivno boljši kot pa Avast.
Mi je našel trojanca, ki mi ga Avast ni, pa še hitrej dela.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Je res, da ti vklopi windows update in se ga ne da izklopit? Jaz sem navajen, da sam ročno apdejtam. Vsaj to potrditev bi rad preden namestim security essentials.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kolikor vem ti ga vklopi, ampak ga lahko spet izklopiš.

Dela pa tudi na XP. Čeprav ne vem v čem je finta, da preko njihove strani napiše, da za to regijo ni na voljo, potem ga pa potegneš iz kake druge strani in deluje bp
tongue-1.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
pa je tale avast dober? je to damo antivirus ali ima tudi požarni zid?
hvala

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Drugače pa sedaj Microsoft ponuja antivirus for free, za Visto in 7.
Sem ga namestil in mi je definitivno boljši kot pa Avast.
Mi je našel trojanca, ki mi ga Avast ni, pa še hitrej dela.

a daš prosim link od tegale.