plin mu natakneš, razen če ga ne prebavlja dobro. Pri takem avtu se ga najbrž bolj splača kot pri kakem polu.
Kolega slabi 2 leti nazaj. Audi A4 Avant, star tam cca. 5 ali 6 let, s preverjeno zgodovino (vse bp). Če se prav spomnim mu avto ni vžigal ali je celo crkoval med vožnjo. Porsche Verovškova niso rešili pol kurca in ga je prodal in nabavil malo manj renomiran voz....Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Včasih se res vprašaš kako kozolčarjem uspe odpraviti banalne napake za nekaj centov, prej pa so vsi uradni servise skupaj glave vtikali pa štirimestne račune izstavljalli.
Odličen nakup za nekoga ki pozna kakšnega kozolčarja ki malo bolj široko gleda na problem kot uradni.
Takim še bolj mirne vesti izstavijo račun v štirimestni cifri, saj vejo da imajo malo več pod palcem kot lastnik pola 1.0.
šravfa ga pa isto vajenec na počitniški praksi, ki ne pozna razlike med 17 in 19 ključem
Za račune takšnih proporcev ne potrebuješ največje krave od Audija, je dovolj Ford C-Max 1.8TDCI. Cena za menjavo ene šobe okrog 450 EUR. Brez stroškov avtovleke. Menjani sta bili dve, pa ostali dve sta tudi na koncu. In to pri avtu s prevoženimi 60.000 km (po spominu, lahko je +-par tisoč km).Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ne vem, če se tudi na uradnem kar tako upajo izstavit račun za 1k€, brez da so šure kaj je narobe al pa vozniki takih "mrcin" niso nič bolj priviligirani od voznika Polota, kar bi me čudilo.
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
V6 pač ni motor za tako kravo.
pri avdiju pa daj x3 ceno menjave ene crkujejo pa istoCitat:
Uporabnik mtl pravi:
Za račune takšnih proporcev ne potrebuješ največje krave od Audija, je dovolj Ford C-Max 1.8TDCI. Cena za menjavo ene šobe okrog 450 EUR.Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ne vem, če se tudi na uradnem kar tako upajo izstavit račun za 1k€, brez da so šure kaj je narobe al pa vozniki takih "mrcin" niso nič bolj priviligirani od voznika Polota, kar bi me čudilo.
Zdajšnja Astra 2005 1.6 je glede stroškov kar ok, edino manjko poskočnosti me precej moti, res pa da nepremičnina tudi ni. Pa zvok od 4-6k mi je zelo všeč, dizla že zarad tega nebi imel nikol.Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Tko da cena rabljenega je "normalna"....vse ostalo pa abnormalno
Take odsluzene mrcine so za take k majo avtomobilsko delavnico doma...da vejo/znajo pogledat kaj kupijo in si ga znajo (relativno) poceni zrihtat...
Za navadnega je pa to ganbling....vreca brez dna....
Pa dobro, pri Audiju to pričakuješ, pri Fordu pa ravno ne. Še turbina rikne, sklopka bo itak počasi žeCitat:
Uporabnik luka51 pravi:
pri avdiju pa daj x3 ceno menjave ene crkujejo pa isto
Seveda bi se dalo, ampak službene avte se pač vozi na pooblaščenca.Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Te šobe pa to, se bi tudi dalo veliko bolj elegantno rešit.