Audi Q7 navodila

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
nic ne bo narobe, gre zgolj za odraz cloveka.

pa sej takih je koker ces..vazno da se vidi razkoš, za gume pa zmanjka, bomo tam sparali jebat ga :D
evil.gif

Ce obstajajo v dimenziji za Q7 zame ni nic narobe ce so Nankang. A to potem pomeni da so zanic? Ce bi bile zanic dvomim da bi bile v prodaji, se posebej ce bi vsi tako razmislali verjetno ne bi prodali niti enega kompleta.
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
hm, seveda so zanič, saj cena pove vse. ce mislis da lahko za malo denarja dobis veliko, se motis... zal.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Verjetno bi komu spet bilo smesno ce bi si kdo na Q7 sam menjal olje......seveda zato ker nima za servis...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
servisno si dobil? si prepričan? govoriva o knjižici katero žigosajo serviserji?

zraven je bila seveda tudi nova servisna v angleškem jeziku (kupiš?
evil.gif
)

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Verjetno bi komu spet bilo smesno ce bi si kdo na Q7 sam menjal olje......seveda zato ker nima za servis...

res je, pa ti bom povedal zakaj.

tak ki si sam menja oljena avtombilu je tehnično praktične tip ki gleda racionalno na zivljenje..torej z eiz tega vidika ne bo kupil q7..druga stvar pa je da so to skromni ljudje ki nimajo presezkov za napihovanje v stilu razmetavnaja denarja in se kazanje...

pa sem ti povedal. Tako da bi bilo smešno in zelo čudno. No jaz ne poznam nobenga, ki vozi res hudo mrcino, da bi znal kaj sam postorit..večina jih raste na gobcu in nategovanju folka. Al pa so vcasih znali, ko pa so prisli iz "dreka" pa tega vec ne pocno
smile-1.gif

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:

res je, pa ti bom povedal zakaj.

tak ki si sam menja oljena avtombilu je tehnično praktične tip ki gleda racionalno na zivljenje..torej z eiz tega vidika ne bo kupil q7..druga stvar pa je da so to skromni ljudje ki nimajo presezkov za napihovanje v stilu razmetavnaja denarja in se kazanje...

pa sem ti povedal. Tako da bi bilo smešno in zelo čudno. No jaz ne poznam nobenga, ki vozi res hudo mrcino, da bi znal kaj sam postorit..večina jih raste na gobcu in nategovanju folka. Al pa so vcasih znali, ko pa so prisli iz "dreka" pa tega vec ne pocno
smile-1.gif

evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
se opravičujem za napake..hitro tipkanje pa kaksna tipka zataji... sicer pa BMK, sam da je jasno
smile-1.gif
))

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ja [censored] pejt v audijevo prodajalno pa vprašaj.

Se ti bo hitro "gobec" zaprl.

gdo? nisem se jaz hvalil da q7 zašenk dobiš.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kaj te muči, dragec?

Rekel sem, da se bom pozanimal, kako in kaj je s temi navodili in izvedel sem točno tisto, kar so povedali že avtoru.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
tule si pametoval v MX slogu (nakladač na kubik) in ja dragec ti je mamo
smile-1.gif

"Tudi Q7 si lahko iz Nemčije pripelješ že za 25 jurjev, tako da tvoja ugotovitev "kateri ga kupi ima nekaj €€€€" ne drži povsem."

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.