Audi Q7 navodila

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Kaj samo kritizirate q7 pravi avtomobil in verjemi mi, da kateri ga kupi ima nekaj €€€€ problem ne bo z tankanjem.Večji problem imajo z takanjem tisti, ki vozijo geple.

Tudi Q7 si lahko iz Nemčije pripelješ že za 25 jurjev, tako da tvoja ugotovitev "kateri ga kupi ima nekaj €€€€" ne drži povsem. Pa še izjemno mali % tistih, ki jih vidiš pri nas na cesti, je kupljenih z družinskim denarjem, ker jih je večina kupljenih na firmo. Itak pa o teh quasi bogatunih največ pove to, koliko je pri nas raznih ferrarijev, astonov, m6, m5, rs-ov ipd. Folk bi, če bi lahko, to vse pokupil, a očitno ne morejo niti ne zmorejo. Raje osnovnega Q7 na firmo, le da bodo sosedje ogorčeni, da si lahko privoščimo avto takšnega ranga in da bo ego še višji.
priden.gif

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Kaj samo kritizirate q7 pravi avtomobil in verjemi mi, da kateri ga kupi ima nekaj €€€€ problem ne bo z tankanjem.Večji problem imajo z takanjem tisti, ki vozijo geple.

Tudi Q7 si lahko iz Nemčije pripelješ že za 25 jurjev, tako da tvoja ugotovitev "kateri ga kupi ima nekaj €€€€" ne drži povsem. Pa še izjemno mali % tistih, ki jih vidiš pri nas na cesti, je kupljenih z družinskim denarjem, ker jih je večina kupljenih na firmo. Itak pa o teh quasi bogatunih največ pove to, koliko je pri nas raznih ferrarijev, astonov, m6, m5, rs-ov ipd. Folk bi, če bi lahko, to vse pokupil, a očitno ne morejo niti ne zmorejo. Raje osnovnega Q7 na firmo, le da bodo sosedje ogorčeni, da si lahko privoščimo avto takšnega ranga in da bo ego še višji.
priden.gif

No tudi 25k je veliko če jih nimaš... k tem cenam ranga 20k eur je treba prišteti še dajatve in si na približno 30 oz. več...
Pa nevem sploh zakaj smo prišli iz enih bednih navodil na debato, kdo je kupil avto s poštenim denarjem, na lizing, na firmo...
tudi lizing je treba plačati ane.....
Vidim da bi moral napisati drugačen naslov oz. sploh ne omenjat avta ki je vreden več kot 3k eurov... ker se takoj razvije debata o slovenski foušiji, ki pa jo največkrat začnejo ene in iste osebe...

Čakam samo še da me kdo vpraša koliko nas je avto prišel, od kje nam denar.... in da se bom moral potem zagovarjati kot Fredi Miler ko je kupil 6 let starega Audija in je bil takoj kao pun para, avto pa ni imel nobene vrednosti skoraj....

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Moj prejšnji post je treba jemati malo z rezervo.
wink-1.gif

Sicer pa imam dobrega kolega, ki ima avtohišo Audi/VW in ga lahko vprašam, kako je s tem, če češ.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Ma sj nisem mislil direktno tebe ampak tko nasplošno pač
smile-1.gif

Daj prosim če se ti da, vprašaj kako je s tem. .... Hvala
smile-1.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:

priden.gif

Ce mi dobis Q7 za 25 jurjev mi ga kar pripelji, se ti stisnem 2 jurja v zep
zmaga.gif

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Citat:
Uporabnik MiHa88 pravi:
Danes sem bil v eni od avtohiš in spraševal o možnosti nakupa slovenskih navodil za Audi Q7, ata mi je povedal da navodila dajo samo zraven novega vozila
bonk.gif
halo ane avto za 70.000 eur najbrš ne dobiš brez navodil...
Stvar je sledeča, avto smo uvozili iz tujine in bi pač želel imeti slovenska navodila, ve kdo kje se jih da dobiti?

Hvala vnaprej
grin1.gif

Ti v ponedeljek sporočim kaj pa kako...

lp

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
prvo
a sem ti svetoval

drugo
kje sem iskal težave

tretje
vprašal sem nekaj osebnega, prej tudi navedel, da sledi osebno vprašanje. odgovora nisme pričakoval. me je pa vseeno mikalo, da te vprašam, kako gledaš na zadeve.

prosim navedi, kej sem iskal težave, te prizadel ali karkoli negativnega navedel glede tebe in tvojih vprašanj. se bom naučil nekaj novega, opravičilo pa bo sledilo.

pa ko gledaš forum, poglej kje vse se spravijo name in zakaj se branim, potem pa poglej teme kjer iščem težave in teme kjer se korekten. pa nikar si ne jemlji k duši vse. kle vsaj vidiš kaj si kdo misli, v realnem sveti pa živiš v zmoti, da i tako kot se na forumu kaže da e.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
nic ne bo narobe, gre zgolj za odraz cloveka.

pa sej takih je koker ces..vazno da se vidi razkoš, za gume pa zmanjka, bomo tam sparali jebat ga :D
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
KSZ..

da izkoristim to temo še malo zase - namreč, jaz pa iščem slovenska navodila za Astro H. Avto je namreč uvožen iz Italije in seveda zraven Italijanska navodila. Pa sem že šel enkrat na Opel-Sever vprašati, če imajo kakšna navodila, oziroma če se jih lahko magar naročim in kupim.

Pa so rekli da ne, da sploh ni varjante, da tudi oni nimajo viška knjigc - en avto, ena knjigca, pa upej, da ne izgubiš.

Tako da, če ima morda kdo ta navodila odveč, skopirana, morda v .PDFju.. ali pa če me lahko usmeri pri komu naj še vprašam itd...

hvala

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Jaz, ko sem iskal navodila za Passata (dobil italjanske
crazy1.gif
), sem se obrnil kar direktno na VW v Nemčiji (preko maila)..pa sem jih pobaral, če lahko dobil navodila v SLO jeziku ali vsaj v ANG.

Odgovorili so da SLo verzije žal nimajo, sem pa v nekaj dneh dobil paket na dom, kjer so bila vsa navodila (in kar paše zraven..servisna itd) v ANG obliki - bezplačno seveda.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
nic ne bo narobe, gre zgolj za odraz cloveka.

pa sej takih je koker ces..vazno da se vidi razkoš, za gume pa zmanjka, bomo tam sparali jebat ga :D
evil.gif

V bistvu sem hotel od lastnika zvedet kako dolgo mu gume zdržijo , po spletu in TV namreč marsikaj slišiš o gumah in Q7.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.