Novi E - ne vem, kdo od starejsih bo se znal to vozit. Avto bo imel digitalne zdracnike, kamero za Webex, da bos lahko imel video konferenco v avtu, aplikacije (design podoben Applu) za Netlix, Facebook, ipd.
Potem si bos lahko nastavil opravila; npr., ce je zunaj manj kot 5 stopinj prizgi gretje sedezev, ipd. Ali pa, ko se pripeljes pred garazo, odpri levo okno, da das ven kartico in odpres garazi…
Burmester bo imel 4D zvocnike (zvocniki bodo tudi v sedezu in vzglavniku), pa LED ti bo lahko utripal kot igra muzika, ipd.
Zunaj mi pa ni vsec. Ce ni AMG je full prevec klasicen. Cela zunanjos mi malo prevec potegne na Kitajski market.
Imel bo dvoje vrste kljuk; potopne kljuke, kot jih ima EQS bodo za doplacilo.
Za
Zadnje luci so nekaj posebnega; 3D, zadnja luc ima 3D zvezdo… kaj pa vem. Pa full bodo cudne barve. Tista siva, ki je taka, kot bi nekdo pozabil avto pobarvat. Pa neka cudno svetlo morda - zelena…
Notri imas dve opcije - Hyperscreen je za doplacilo.
Spredaj mi je cudna povezava med masko in luci…
Notri je med novim C in EQE, nekaj vmes.
Verjamem pa, da se ga bom s casom navadil. Tako na prvo zogo mi pa ni bil nekaj prevec vsec.
Pa notri je kar precej utesnje. Desno nogo ne naslonis nekaj na komot na sredinski tunel. Pa pa infotejment cisto nov, nadgradnja tega, kar imata C in S in bo omogocal vecje update v prihodnosti.
Pa Mercedes-Pay bos imel (pride tudi v C in S), da lahko placas bencin in parking iz avta, na prstni vtis.