Audi A6 - 2020 naprej

ksi

Fizikalc
23. avg 2007
167
72
28
Ve se, da je matrični žaromet dober, enako laser od bmw. ko pa žaromet crkne in je treba plačat 4000 - 8000 za novega, se pa začne pesmica, ko luč doseže 30% cene uvožene premije.
Zato pa obvezno kasko žaromete. Potem pa, zakaj je kasko vsako leto dražji...

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.420
961
113
A misliš zadnjo generacijo? Če ja, potem drži, kvaliteta izdelave, sami materiali, je kar padlo vse. Če ni skrivnost, kaj si na koncu kupil?
Zadnja generacija, ja. Prejsnja je znanstvena fantastika za sedanjo glede materialov.

Narocil sem Mercedes C. Sem ugotovil, da glede na to, da se z zeno voziva sama, mi je dovolj velik. Oa vsec mi je bila vsa tehnologija. Res pa je, da ni poceni…

• Všeč mi je
Reactions: AvtoFun

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Zadnja generacija, ja. Prejsnja je znanstvena fantastika za sedanjo glede materialov.

Narocil sem Mercedes C. Sem ugotovil, da glede na to, da se z zeno voziva sama, mi je dovolj velik. Oa vsec mi je bila vsa tehnologija. Res pa je, da ni poceni…

Kolegu se je zgodilo prav to kar ti praviš, imel je A6 kot jaz (model 2015 dalje) in ga prodal, uvozil res lepo novo šestico. Bil seveda razočaran nad plastiko, kvaliteto usnja, pokanjem armature in še kaj. Prodal, kupil nazaj staro šestico, res nabasano, ni da ni. Isto je bil drug kolega razočaran nad novo A7, armatura kot iz papirna, škripa, poka, sploh ko sonce in se vse skupaj zagreje. Skratka ja, žalostno kam gre vse skupaj.

• Haha
  • Wow
Reactions: jonny77 in mr_

sad

Guru
24. avg 2007
21.040
9.682
113

Zanimivo, da ti je pri A6ki bil problem materiali (kar se sicer strinjam), pri Cju pa to ni težava. A izdelava je hm...

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.420
961
113
Zanimivo, da ti je pri A6ki bil problem materiali (kar se sicer strinjam), pri Cju pa to ni težava. A izdelava je hm...

Armatura, rocaji, ipd. je narejeno bolje in so boljsi materiali. Je pa res, da je spodnji del vrat plastika. Je pa res, da je tudi v novem Porscheju 911 spodnji del iz plastike. Svet je sel pac v kur*c.

Definitivno mi je pa C bolje narejen, kot novi A6. Mene so v Audiju ze stevci zmotili, ker so isti, kot v Passatu. Pa knofi na vratih, pa kako so sedezi zasiti, ipd.

Pa mi je se danes A6 z naskomom najlepsi karavan. No, res pa je tudi, da sem padel malo na tehnologijo; argumented reality navigacija, cel MBUX sistem, parkiranje s telefonom, digitalne luci…

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.862
6.520
113
7 let star avto za 69k EUR je danes najbrž kakšnih 100k eur za sodobni ekvivalent.

Se zmeraj 70. Ne vem kaj Audi mislim s svojimi A"parno stevilo". Bolje, če bi jih nehali delati, ker samo škodijo znamki in ugledu. A4 za manj kot 30k€ praktično za tabo mečejo. 4 krogci vsteti v ceno.

Če se prav ne mislijo več ukvarjati s temi formati, je bolje če jih ukinejo. Lahko nategnes besedo premija do ne vem kje, pa ne zaobjema vec audija.

• Všeč mi je
Reactions: Marxon

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.420
961
113
Se zmeraj 70. Ne vem kaj Audi mislim s svojimi A"parno stevilo". Bolje, če bi jih nehali delati, ker samo škodijo znamki in ugledu. A4 za manj kot 30k€ praktično za tabo mečejo. 4 krogci vsteti v ceno.

Če se prav ne mislijo več ukvarjati s temi formati, je bolje če jih ukinejo. Lahko nategnes besedo premija do ne vem kje, pa ne zaobjema vec audija.
Za 69k dobis A6 star eno leto z 6 cilindri, poln opreme, 4 pogon, ni da ni.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.862
6.520
113

Kaj je to? Po opremi mislim. Jih imas ene par na avto.net. tam do 74k€. Ne poznam njihovih rangov oprem, pa ne vem, kam ta spada.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113

Kaj je to? Po opremi mislim. Jih imas ene par na avto.net. tam do 74k€. Ne poznam njihovih rangov oprem, pa ne vem, kam ta spada.

Ta je kar OK, manjkajo mu boljše luči, boljši, sedeži in boljši (večji) motor. Če pa bi šli po opremi pa lahko verjetno dodaš marsikaj. Pa malo ga barva tepe, črni Audiji so kar out se mi zdi, edino beli je še bolj grozen.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Armatura, rocaji, ipd. je narejeno bolje in so boljsi materiali. Je pa res, da je spodnji del vrat plastika. Je pa res, da je tudi v novem Porscheju 911 spodnji del iz plastike. Svet je sel pac v kur*c.

Definitivno mi je pa C bolje narejen, kot novi A6. Mene so v Audiju ze stevci zmotili, ker so isti, kot v Passatu. Pa knofi na vratih, pa kako so sedezi zasiti, ipd.

Pa mi je se danes A6 z naskomom najlepsi karavan. No, res pa je tudi, da sem padel malo na tehnologijo; argumented reality navigacija, cel MBUX sistem, parkiranje s telefonom, digitalne luci…

Sicer nevem kakšna vesoljska ladija je nova C klasa, nisem še sedel notri, se pa kar nekaj prevozim, predvsem kot sopotnik v aktualni E klasi (večji števci, leder, najjače luči, 360, ni da ni), manj kot leto star. Kaj pa vem, težko bi rekel wau, da me pritegne. Ko na hitro sedem v novo A6 mi je slednja boljša, bolj sodobna, mi bolj sede, pusti zdaj kvaliteto detajlov. E klasa mi pride naprej nekako outlet.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.419
1.414
113
Hahaha, svasta! Tip proda novejsega avdića in kupi starejsega....da se mu ne bojo knofi topili kot čokolada! Only on Alter!

• Všeč mi je
Reactions: der_Alte

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Novega ne, nov model pa ja. Jebatga, človeka je pač zmotilo je pač pikolovski, pa še plačal je veliko denarja za malo muzike. Nevem sicer kaj ima to z Alterjem veze ampak ja, če ti bebo tako praviš potem bo že nekaj na tem :D

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.420
961
113
Sicer nevem kakšna vesoljska ladija je nova C klasa, nisem še sedel notri, se pa kar nekaj prevozim, predvsem kot sopotnik v aktualni E klasi (večji števci, leder, najjače luči, 360, ni da ni), manj kot leto star. Kaj pa vem, težko bi rekel wau, da me pritegne. Ko na hitro sedem v novo A6 mi je slednja boljša, bolj sodobna, mi bolj sede, pusti zdaj kvaliteto detajlov. E klasa mi pride naprej nekako outlet.
E pride nov ven, zato se sedanji out to date.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
E pride nov ven, zato se sedanji out to date.

Ja vem da pride, meni je sicer bil "takrat" hud že PFL (mislim da od 2017 dalje) ko sem nabavljal sedanji avto, sedaj pa mi niti FL ne potegne več. So od takrat stvari šle malo naprej... je pa takrat bil tisti velik ekran na E klasi wau v tem segmentu, danes pa ga ima že vsaka Dacia kot je nekdo rekel.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.570
9.808
113
40
MB
Ker sem kar nekaj casa prezivel po vag salonih, ze vonj novega avta recimo danes pa 10 let nazaj … je vse jasno :D

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Nekaj dnarja imam našparanega....da tako kišto, bi lahko imel,

samo včasih zgleda tukaj, kot da sem na kakem miljonarskem forumu.

• Haha
Reactions: shift

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
samo včasih zgleda tukaj, kot da sem na kakem miljonarskem forumu.

Zakaj? Saj pa 99% od sodelujočih na tem forumu ne kupi takšnega avta novega, osebno ne bi nove kupil niti Dacie. Včasih je pač šlo tak voz, 2 leti star z do 50-60tkm dobiti za pol ali dobre pol tega denarja. Zakaj bi moral biti milionar če kupiš avto za 35k? Torej so vsi Teslaši milionarji?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.717
113
Ja vem da pride, meni je sicer bil "takrat" hud že PFL (mislim da od 2017 dalje) ko sem nabavljal sedanji avto, sedaj pa mi niti FL ne potegne več. So od takrat stvari šle malo naprej... je pa takrat bil tisti velik ekran na E klasi wau v tem segmentu, danes pa ga ima že vsaka Dacia kot je nekdo rekel.
25.4. predstavitev, jeseni pa mislim da nova 5ka.

• Všeč mi je
Reactions: AvtoFun