Audi A4

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sem pri cifri zavarovan nezgodno in življenjsko.

če si odrežem mali prst bo a5. še dva otroka anrdim, pol si jajca odpihnem in bo q7.

zdej pa neham preden mi cifra ukine zavrovanje in me obesi na lastne stroške. sem pa v spamu
smile-1.gif

Tattoo

Zelenc'
22. jul 2008
18
0
1
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ehh, pa sej to že na daleč vidiš, da tak avto ne bi mogel imeti ročnega pomika šajbe.
grin1.gif

lol, ne pametuj prehitro. sem vozil testnega q7, pa sem se le nasmejal vintlam zadaj.... smeh, da pri taki ceni avta ne dajo v vse el. pomik stekel.

Res ne vem, kdo bolj pametuje in kakšnega testnega Q7 si ti vozil (če sploh)!
rolleyes-1.gif
Audi Q7 ima namreč že serijsko električni pomik stekel tako spredaj kot tudi zadaj:

Serijska oprema Audi Q7

@01481: Lahko napišeš za kakšno dodatno opremo vse si se odločil?!

Nazadnje urejeno:

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Najbrš folk ni slep
bonk.gif
itak pa se oprema z vsakim modelnim letom spreminja. To bi pa tut lahko vedu. Če je sedaj serijsko še ne pomeni, da je bilo lani..

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Tattoo pravi:
rolleyes-1.gif
Audi Q7 ima namreč že serijsko električni pomik stekel tako spredaj kot tudi zadaj:

Serijska oprema Audi Q7

Bi slikal, pa me je preveč šokiralo..... Je bil pa rabljen, pa še vedno s ceno nekje 60k eur... smeh u glavnem.

Če pa ne verjameš pa pač ne, meni ravno tako dol visi, tako za tisto q7, kot za njene vintle.

Tattoo

Zelenc'
22. jul 2008
18
0
1
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Najbrš folk ni slep
bonk.gif
itak pa se oprema z vsakim modelnim letom spreminja. To bi pa tut lahko vedu. Če je sedaj serijsko še ne pomeni, da je bilo lani..
Folk najbrž res ni slep, je pa po komentarju sodeč večja verjetnost, da Q7 sploh še ni peljal!
rolleyes-1.gif

Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Citat:
Uporabnik Tattoo pravi:
rolleyes-1.gif

Serijska oprema Audi Q7

Bi slikal, pa me je preveč šokiralo..... Je bil pa rabljen, pa še vedno s ceno nekje 60k eur... smeh u glavnem.

Če pa ne verjameš pa pač ne, meni ravno tako dol visi, tako za tisto q7, kot za njene vintle.
Očitno ti ni tako dol viselo za Q7, če si šel kao na testno vožnjo!
rolleyes-1.gif

In ne, res ti ne verjamem...to pa iz preprostega razloga, ker sem sam imel priliko voziti osnovnega Q7 za veliko manj kot 60k €! Že res, da ima Q7 v osnovni verziji totalno bedno opremo (štirikraki volan brez multifunkcije, monokromatski zaslon za radio in potovalni računalnik, radio ne podpira MP3, osnovne tekstilne sedeže z ravnim sedalnim delom kot klopca,..) ampak vseeno so vsa stekla že serijsko na elektriko!

Če ima pa kdo zanesljiv dokaz, da se motim bi ga pa z veseljem videl...in v tem primeru bom z veseljem preklical moje trditve in se vsem prizadetim opravičil!
nahrung002.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Aha torej če se notr usedeš in vidiš ročno pomik stekel ni dovolj?? Treba obvezno ga vsaj peljat oz kr kupit. Pol lahko daš mnenje?
Pa še enkrat, če ima modelno leto 08 oz sedaj 09 tako opremo, še ne pomeni da je mel 06
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Tattoo

Zelenc'
22. jul 2008
18
0
1
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Aha torej če se notr usedeš in vidiš ročno pomik stekel ni dovolj?? Treba obvezno ga vsaj peljat oz kr kupit. Pol lahko daš mnenje?
Pa še enkrat, če ima modelno leto 08 oz sedaj 09 tako opremo, še ne pomeni da je mel 06
bonk.gif
Moj zadnji odstavek si pa preskočil?!?
sprasujem se.gif

Nikjer nisem rekel, da ni zadosti da se v avto usedeš, ampak da moraš avto nujno peljati ali celo kupiti, da lahko podaš svoje mnenje!
rolleyes-1.gif

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Ata, boste kaj povedali kako je sedaj z novim avtom?
confused-1.gif

Je vožnja udobna, koliko je bilo popusta?
confused-1.gif

Predvidevam, da se okoli vozite že z novim, glede na to, da se stari že prodaja: KLIK.
smile-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ko smo že pri Q7, se ga da dobiti z ročnim menjalnikom tudi? Kolega trdi da je vozil Q7 na kvačkalico.