Najlepša ti dal..khm..hvala. No, dns sm nabavu v Conradu nosilec in pretvornik za v avto. Vse skupaj me je koštalo natanko 50€ in par centov. Nosilec se vakumsko pričvrsti na steklo, imaš pa še eno opcijo, ker pride zraven še ene par nastavkov in z enim od teh nastavkov prilepiš nastavek na armaturo kjerkoli hočeš. Vendar ni vse tako rožnato. Namreč, ta nosilec je namenjen sprva mobitelom in dlančnikom, zato je treba tisti nosilček za gsm oz.dlančnik malo predelat. Do sedaj sem mu odrezal spodnje nogice, ki držijo gsm, da ne pade dol, ga razšraufal, ter mu odstranil še stranske "rokice", ki držijo gsm, da ne pade ne levo in ne desno, nato sem sestavil ohišje nazaj, jutri pa nameravam gor zalepit ježke in na Eee-ja ravno tako. Pretvornik iz 12 --> 220 deluje (vzel sem najbolj švoh, kar so ga imeli - 150W). Pretvornik sem vzel zaradi tega, ker sem par dni nazaj kupu en drug pretvornik, ki v bistvu samo zmanjša iz 12 na (1.5, 3,4.5,6,7.5,9,12 V), vendar, ko sem pretaknil na 9V je v bistvu dajal ven 8.7V, kar pa je bilo bistveno premalo za Eee, ker ni hotel delati.