Jajks, imaš kakšen link do te novice? Ker Ampera se mi zdi hud avto (s tehnološkega vidika)....Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Jih pa Ampera jebe (ki je bila razvita pri Chevroletu v USA), zdaj bodo ojačali zaščito okoli baterij, ker so se vžigale ob poskusnih trčenjih.
Citat:
Jih pa Ampera jebe (ki je bila razvita pri Chevroletu v USA), zdaj bodo ojačali zaščito okoli baterij, ker so se vžigale ob poskusnih trčenjih.
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Bolj mi gre na bruhanje, ko poslušam reklamo za Focusa, kako je prvi s parkirnim sistemom. Jeb...ote, VW je imel že ene 5 let nazaj to noter....
Citat:
Kje sodeluje Opel? Nazadnje se spomnim DTM-a, drugo mi ne pade na pamet.
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Citat:
Že en čas imam občutek, da Opel malo caplja zadaj za konkurenco s tehnološkega vidika razvoja gledano.
Na to sem pomislil tudi jaz ob njihovi reklami za insignijo.
Žarometi, ki svetijo v ovinek, prilagodljivo podvozje in še kaj s čimer se hvalijo.
Predniki mojega avta so take stvari imeli že pred dobrimi petdesetimi leti, zato se jim s tem ni ravno treba hvaliti.
Ni potrebe, rukneš gor 20+ col feltne, pa so isto super vozne lastnosti.Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
z zmanjšanjem teže se izboljšajo vozne lastnosti in zniža poraba goriva
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Meni se je Opel zameri že v prejšnjem stoletju. Vectra A je imela ceno kot, da bi bila iz zlata, potem pa pogledaš opremo GL in ugotoviš, da ima isto opremo kot Yugo 45. GLS je pa imel centralno zaklepanje. Motorji pa za 1.200 kg težko kravo 1.6 s pazi 55KW. Da ne govorim o rji.
Pa tisti ISUZU dizli so bili zakon sploh alternatorji, ki so crkovali kot za stavo za zamenjavo pa si rabi malodane ven vzeti motor,.....
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
mel ravno to o čem govoriš. vectra 1.6 gls letnik 1991.
Citat:
Uporabnik markoman pravi:ampak opli so avti za kmete.
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Meni se je Opel zameri že v prejšnjem stoletju. Vectra A je imela ceno kot, da bi bila iz zlata, potem pa pogledaš opremo GL in ugotoviš, da ima isto opremo kot Yugo 45. GLS je pa imel centralno zaklepanje. Motorji pa za 1.200 kg težko kravo 1.6 s pazi 55KW.