Ne da sem užaljen, samo se mi zdi neumno, da se pogovarjamo lih o teh ogromnih dimenzijah, potem pa nekdo po drugi strani ugotavlja, da je avto na manjših feltnah bruh.
Gor imam 225/55/17 in ker je bil avto ravnokar kupljen (malce hitreje je prišel, kot je bilo pričakovano), sem trenutno kar na letnih. Jutri se bom verjetno pač peljal s starim avtom v službo, ker imam na njem novem zimske gume.
Meni je bil pa en velik bruh to, da je terba scolat še dobrega jurčka €, da bom imel 18'' gor. Poleg tega pa so potem še gume precej dražje. Že cene trenutnih gum me vržejo na rit, sploh če računam, da zradiram komplet v 2 sezonah, kar pomeni, da kupujem eno leto nove zimske, naslednje pa nove letne.
Sej ne rečem, zadeva zgleda top z 18'' ali več, samo sem si raje za tisto razliko privoščil kaj drugega od opreme.
Pač nisem eden od pacientov, ki butne avto pred vhod lokala, potem pa pije kavo ali pivo uro ali dve, ker za kaj več kot rundo nima! Avto imam, ker ga rabim in glede na kilometre (okoli 50k letno) mi pač paše nekaj malce bolj udobnega za relativno razumno ceno.