AR 3.10

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, ravno te države so "nepokrite" v City Navigatorju oziroma izjemno bogo.
AR 3.10 pa jih dokaj solidno pokriva, tudi Albanijo.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Ampak tale AdriaRoute je z vsako novo izvedbo večje sranje. Z dodajanjem cele vrste nepomembnih in nepotrebnih detaljev je postala prenatrpana in za običajnega Garmina grafično prezahtevana. Osveževanje se je poslabšalo za polovico, v mestih kot je Ljubljana pa še bolj. Traja celo večnost, da se slika zasuka v križišču in zaostajanje je očitno. Ko prešoltaš na CN EU je pospešek v hitrosti več kot očiten.
Že prejšno verzijo sem si raje naložil AR 3.0 LIGHT, ki je očitno hitrejša, a je sedaj še niso apdejtali.
Upam, da bo nov CNEU 2011.20 vsaj na nivoju AR 3.00 za področje Slovenije

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
Se popolnoma strijam, raje bi malo vec casa posvetili kategoriji cest, glavne poti preverili, ne pa da te vodi tam, kjer se vcasih traktor skoraj ne more.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Upam, že pada dol, sicer verzija za kartico.

Tole je pa pod karakteristiko...
"Novosti u odnosu na verziju 3.10:

Ispravljen bug za TMC za područje Slovenije."

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Je, AR 3.11 NT je najnovejša verzija, pravkar naložil.
aplauz.gif

Zdaj pa kar testirat prometne informacije, kdor ima anteno.
tongue-1.gif

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Ja ikonco za promet pokaže, pa tudi nekaj obvestil o delu na cesti sem prejel.
Pa tudi instalacija poteka normalno, ne zahteva nekih čarovnij kot 3.10...

I

Izbrisan uporabnik #488

Kake čarovnije? Do sedaj je še vsak AR normalno deloval pri inštalaciji.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
meni pa pri instalaciji napise to "zahtevana operacijo zahteva dvig". Kaj bi to bilo narobe??

Nekaj takega je napisalo pri verziji 3.10. Pa si moral sam odpakirat zadevo in ročno zagnat setup, pri tej verziji danes mi ni bilo treba nič odpakirat. Prenesel datoteko, jo zagnal, izbral cilj in karta je posodobljena...

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
A to se pravi samo če imaš Prometne info ,drugače ti ni treba updatat.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Zanimivo, da nihče ni omenil, da je v verziji 3.10 vrisana celotna dolenjska avtocesta. A ni bil datum izida karte in odprtje avtoceste približno skupaj ? Pač sem danes opazil, ko sem vozil po tej cesti, da je že vrisano vse od LJ do KK in sem bil presenečen.

Casp

Zelenc'
6. dec 2009
4
0
1
@Rambo013

Obvestilo ''zahtevana operacija zahteva dvig'' ponavadi pomeni, da moraš program zagnati kot administrator. Enostavno: desni klik in nato ''zaženi kot administrator''.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Zanimivo, da nihče ni omenil, da je v verziji 3.10 vrisana celotna dolenjska avtocesta. A ni bil datum izida karte in odprtje avtoceste približno skupaj ? Pač sem danes opazil, ko sem vozil po tej cesti, da je že vrisano vse od LJ do KK in sem bil presenečen.

Smo omenili.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
meni pa pri instalaciji napise to "zahtevana operacijo zahteva dvig". Kaj bi to bilo narobe??

Nekaj takega je napisalo pri verziji 3.10. Pa si moral sam odpakirat zadevo in ročno zagnat setup, pri tej verziji danes mi ni bilo treba nič odpakirat. Prenesel datoteko, jo zagnal, izbral cilj in karta je posodobljena...

Neurejen PC oziroma "bedni" operacijski sistem
smile-1.gif

Tile windowsi so z vsako verzijo vedno bolj tečni.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Sistem se ni spreminjal razen kakšen update tako da...
Danes mi ni bilo treba kot administrator zaganjat, sem pa opazil post takrat (a že po razširjanju datoteke) mislim da je zakon napisal to o administratorju. Sicer pa sploh ni važno, važno da zadevo naložiš in da te če ne prav vsaj dokaj dobro pripelje na cilj.
Če bi pa karto vlačil s pašnika pa bi imel še manjše probleme, ne glede na sistem kajne.
evil.gif

No za foro sem spet kliknil na 3.10 update in še vedno zahteva "dvig", 3.11 pa ne. Pa se comp ni od popoldan do sedaj nič spremenil.
smile-1.gif