Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Nuvi 1350 ima veliko 50 mb, pa vseeno ne prikazuje lis od objektov, zato tudi 1300 ne bo, ker sta to isti napravi.
Moja izkušnja. Šel sem v Škofjo loko iz LJ, in sem reku garminu najhitrejša pot... in me je peljal iz LJ v KR in potem nazaj v Škofjo loko. Tako da mam sedaj najkrajša pot.Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
... v bistvu ko že sprašujem, kakšna je boljša nastavitev po najkrajši poti, ali najhitrejšem času?
Če to leti name... to se mi je zgodilo pred več kot 2 letoma ko sem komaj dobil Garmina. Sedaj če je pot dalša pa še mal prečekiram zadevo in si sam popravim pot če je treba. Garmin je samo pripomoček, ne pa vseved. Tega se zavedam. Velikokrat pa zelo zelo prav pride ko kaj iščeš pa ti več ni jasno. Vožna po mestu z zemljevidom v roki pa iščeš kje si, pa kje je to na karti pa kje je cilj... nevarno. Garmin je ceneši od popravila avta.Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Če bi lepo prebral navodila, bi lepo vedel, da najhitrejša pot ni nujno tudi najkrajša. Pri najhitrejši poti se navigira večinoma po avtocesti, hitri cesti in magistralni cesti, medtem, ko pri najkrajši tudi po stranskih cestah. Toliko glej, da se ne boš potem pritoževal tu gori, da te je vozil po neki vukojebini in po ulicah, pa ne vem kje še vse. Ne vem sicer, kaj si ti nastavil, vendar meni naredi lepo ruto, tako kot je treba, nastavitev najhitrejša pot (glej sliko). Očitno boš moral še malo preverit tvoje znanje v navodilih.