Citat:
Uporabnik lejko pravi:
Pa lohk pustim tist patch ali ga odstranim?
Citat:
Uporabnik Kamac pravi: Če ste patch že naredili, ga odstranite s "changedate_back.bat", ali pa ponovno instalacijo AR ter AT.
Citat:
Uporabnik lejko pravi:......... da se ne bom na konc zgubu v vsem tem
Citat:
Kamac, vsaka ti čast in hvala za trud.
Počasi bom nehal "težiti" po homogeni (solid) barvi naseljenih področij.
Imam pa malo (osebno) pripombo. Ceste (kategorizacija) so sedaj v AR obarvane (avtocesta rdeča) drugače kot v CNEu (avtocesta modra) in je pri kombinirani uporabi lahko malo "zbegajoče" (upam, da dr. Toporišič ne bere te teme!!). Seveda si pa lahko to spremeni vsak po svoji želji.
Citat:
Uporabnik Kamac pravi: ...Kar se pa barv tiče pa sem osnovo povzel po AT in se mi zdi zelo fajn, da je takoj jasno kam ne smeš brez vinjete....
Se strinjam, največ detajlov pokažejo Garmin naprave. Razen Edge ta je zelo boga glede resolucije, ampak pri barvah še vedno boljša kot GM PC.Citat:
Še komentar: zdi se mi, da Garminovi Nuviji znajo v primerjavi z GMPC prikazati presneto dosti detajlov glede na majhno ločljivost njihovih zaslonov in omejene procesorske zmogljivosti
Citat:
Uporabnik Jodlar pravi:
Ne vem kako vam uspe pognati Mapsource brez typ datoteke. Lahko je sicer prazna (potem so t.i,default polygoni). Če je pa ni (nepravilno poimenovana ali ker koli mi Mapsource po zagonu javi napako in se zapre.