AR 2,10 skupaj z AT2,11

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
Aha, se pravi popravi to samo Atopo. Se pravi, tiste priložene typ datoteke sploh ne rabiš?

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
A se lahko točno pove postopek, da ne bi nekaj delal(i) na pol, pa potem ne bo nič na koncu! Hvala vnaprej!

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Lahko uporabiš eno ali drugo ali oboje skupaj. Lapše kot je opisal Kamac v svojih postih v tem topicu se ne da povedati (opisati). Saj si vse naredil OK samo tisto bat datoteko zaženi v mapi kot sem ti prej napisal.

steni

Fizikalc
5. jan 2008
682
39
28
Ravne na Koroškem
Na moji 760-ki z firmware-om 3.10 tudi z novim hackom od Kamac-a zadeva ne deluje.
Sem se odločil, da bom ostal kar pri spremenjenih *.typ datotekah, od Kamac-a in Matko-ta (kombinacija).
Hvala Kamac odlično delo
aplauz.gif

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Ti ne deluje na celotnem področju Slovenije ali samo delih? Poglej prosim Ptuj ali Maribor in Ljubljano.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Citat:
Uporabnik Kamac pravi:
Te datoteke so imele drug datum (en dan manjši od ostalih), zato jih Matkova sprememba ni ustrezno popravila.
zmaga.gif

Enostavno spregledal
d055.gif

steni

Fizikalc
5. jan 2008
682
39
28
Ravne na Koroškem
Citat:
Uporabnik Jodlar pravi:
Ti ne deluje na celotnem področju Slovenije ali samo delih? Poglej prosim Ptuj ali Maribor in Ljubljano.
Ne deluje samo po delih.
Maribor in Ptuj deluje (ali so vse stavbe pa težko presodim, ker mest ne poznam tako dobro) , Ljublane nisem preverjal,
Ravne na Koroškem pa ne prikazuje
17758-icon_confused.gif

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Hvala!
Ampak Ptuj in Maribor (in drugo kar pokrivajo AT img datoteke od 9 naprej) sta bila OK že s prvim "datum popravkom" . V Ljublajni (in področjih ki jih pokrivajo img datoteke 2 do 8) pa se na mestnih področjih zgradbe niso videle. Ali lahko kdo preveri kako je sedaj z drugim (dodatnim) "datum popravkom" na teh področjih na Garmin napravah (v XT je OK).

marko1

Pripravnik
1. jul 2008
274
0
16
Na 205 (2.8 verzija) se še vedno v LJ ne vidijo hise
frown-1.gif

Uporabil sem samo changedate

Nazadnje urejeno:

steni

Fizikalc
5. jan 2008
682
39
28
Ravne na Koroškem
Citat:
Uporabnik Jodlar pravi:
Hvala!
Ampak Ptuj in Maribor (in drugo kar pokrivajo AT img datoteke od 9 naprej) sta bila OK že s prvim "datum popravkom" . V Ljublajni (in področjih ki jih pokrivajo img datoteke 2 do 8) pa se na mestnih področjih zgradbe niso videle. Ali lahko kdo preveri kako je sedaj z drugim (dodatnim) "datum popravkom" na teh področjih na Garmin napravah (v XT je OK).
Sedaj sem preveril še Ljubljano - stavbe se tudi tu na mestnem območju (z drugim datum popravkom) NE prikazujejo, ravno tako kot na Ravnah.

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Hmmm, pri meni se vidi (nuvi 760 SW2.6) hise za Kamac-ovim popravkom na prejsni strani. Ne vem pa ce so vse hise. A poveste tocno doloceno ulico da preverim in pol porocam?

Nazadnje urejeno:

mirkuma

Zelenc'
4. dec 2007
17
0
1
Hm, meni po novem me kaže več smrekic Ar+AT skupaj...vidim samo zeleno...je možno da sta preveč enake barve (barva smrek v AT in barva zelenega gozda v AR)? Stavbe prikazuje normalno. Tokrat preizkušeno na Nuviju 270 (s prejšnjim patchem so se videle lepo smrekice)

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Mogoče moja nenavadna težava pomaga komu, ki se mu ne prikazujejo stavbe le na določenih območjih. Na PC-ju imam Visto in patch mi ni spremenil vseh IMG datotek (datumov), ker sem imel nekaj le teh z atributom Read-only in Hidden. Zanimivo je to, da so se mi skrite in "samo za branje" IMG datoteke pojavile le v FAM_844 mapi in nikjer drugje. Čudna je ta Vista!
bonk.gif

Torej, če imate slučajno Visto, preverite kakšne atribute imajo IMG datoteke v mapi FAM_844, preden zaženete patch.

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Enako. Tud meni smrekce zginejo. Pravtako AR preki ceste od AT. Prilagam par slik
AR2.1 Kamac TYP
s3X2xP0XiO_GOGHZRT_Di.jpg

AT 2.11 Kamac TYP
Xg6fW1Yl-10OSTyZqUxfI.jpg

AR2.1 Kamac TYP+AT 2.11 Kamac TYP
3z4786gIXvgQDIgb3KIbs.jpg

AT 2.11 Kamac TYP
ieila-n3IIcp7Fd_sjtch.jpg

AR2.1 Kamac TYP+AT 2.11 Kamac TYP
E9zj2tsPzWK8-ItP_C1tr.jpg

Nazadnje urejeno:

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Jaz sem samo kamac2 .typ datoteko skopiral in mi smrekice izginejo, ampak mi je nekako lepse, da se vidi zeleno, kjer so gozdne povrsine.

marko1

Pripravnik
1. jul 2008
274
0
16
tudi v orginalu je brez smrekic, tako da je ta "popravek" od kamaca odlicen

se vedno pa upam, da se najde "patch" ki bo pokazal AT nad AR

morda lahko probamo spremeniti datum od AR?

-----

sam sem nov uporabnik Garmina, zato ne vem kaj je bolje - orginal AT nad AR, ali popravljeni typ (vem da je tudi Matko popravljal typ)
morda je ta zadnji popravek od kamac-a tudi ZADNJI popravek, ki ga rabimo? - meni namreč prikaže kolesarske poti in tudi hiše...

PS. hvala vsem, ki se trudite, da lahko uporabljamo obe mapi istočasno

Nazadnje urejeno:

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Jaz sem samo kamac2 .typ datoteko skopiral in mi smrekice izginejo, ampak mi je nekako lepse, da se vidi zeleno, kjer so gozdne povrsine.

Saj bi se moglo videt zeleno skupaj s smrekcami.
Zanimivo je da se ob vkljucenih obeh kartah vidi AR z hisami in plastnicami od AT. Ne vidi se pa cest od AT ker jih AR prekrije.