jah jaz mam res malce specifične zahteve. Tablica bi meni recimo zelo prav prišla pri strankah kadar jim pokažem prve verzije fotografij (recimo poročnih) in potem velikokrat kar direkt iz naprave (sedaj kombiniram prenosnik z telefonom ali pa celo sam telefon) nesem do kakšnega studija fotke in jih na licu mesta razvijemo. Prav pride naprimer, kadar hočejo zahvalne fotke imeti kar pomeni, da moram zadevo že med shootingom zrihtat. In tukaj mi mass storage zelo prav pride, saj samo prinesem telefon (pač gledam da imam čim manj opreme, saj se ob foti opremi in dodatnem prenosniku kar pozna na nahrbtniku in torbah..) v studio, lepo prikklopimo na računalnik preko mass storage in zadeva leti. Nimajo namreč povsod wirelessa, z BT, so velikokrat težave, sploh pri večji količini..tako da mass storage mi je super zadeva in bi mi na tablici res pomagala..
Ideja je namreč, da bi poizkusil imeti pri sebi samo tablico, ki bi služila za takojšen pregled nad slikami. Slike bi na tablico poslal direktno preko wifija na tablico (iz fotkiča - ala Eye-Fi) in nato iz tablice naprej razviti...mogoče kompliciram ampak zato pa sprašujem kako bi zadevo čim bolj univerzalno lahko spravil iz tablice dol..in nekako se mi mass storage opcija zdi najbolj univerzalna ali pač?