@Jest: Lej še pred 3mi dnevi sem si lastil 2 iphona in tudi sam nisem nikoli rekel, da je iOS slab pa tudi za noben drug sistem ne pravim da je slab. Vsakemu paše kar mu paše in mi je čisto vseeno ali ima Wm 5.0 ali pa iOS. Kot sem že omenil, mi gre pa na živce ko nekdo neko stvar zaničuje. Kot da bi jaz kupil zdaj VW passata in bi bili vsi drugi avti krš, ker se moj še ni pokvaril in od začetka dela super, sosedu na Audiju je pa zaribal ležaj? Bodte resni. Jaz za Apple fana označim nekoga, ki vneto in slepo zagovarja Apple in vse njihove produkte in sploh ne upošteva alternativ in ne nisem alergičen na sadje v logotipu, zarad mene lah gor plava morska deklica. Sam pa nisem zagovornik nobenega sistema, uporabljam tisto kar mi trenutno najbolj odgovarja. Probal pa sem že vse mobilne sisteme, ki so bili kdaj pri nas na voljo. Če sem pa trenutno na Androidu pa ne pomeni, da bi dal nogo stran za njega. Če jutri pride Meego in bo imel kar bom rabil nikjer ne piše, da ne bi prešel na njega. iOS pa s Honeycombom primerjam zato, ker sta ta dva sistema v vrhu oz. najbolj perspektivna in ne zato, ker bi bil Honey bog in batina, no pa še BB je potem tu s PlayBookom al kaj je.
@ Numy: Ne vem kje so pri recimo Androidu in Honeycombu nezdružljivosti, težave z nameščanjem aplikacij in kaj ti lahko dedek zjebe na tablici in ti na ipadu ne bi mogel. Na ipada pa ni potrebno naložiti aplikacij katere želiš in se zajebavati z "inštalacijami"? Vsako stvar, ki jo kupiš novo si moraš enkrat uštimat, potem pa zato obstaja backup, pri Applu itunes, za drug sistem pa kaj drugega. SW updejti so pa OTA tako, da ne vidim nobenih komplikacij glede tega.
Težava je v tem, ker mešate "tablice" s Froyotom ali pa Gingerbreadom in mislite, da je Honeycomb enaka zadeva, kar pa seveda ni res.
@Mikrohard: s tvoje perspektive, bi bilo potem 4 leta nazaj boljše uporabljati Symbian Nokio in ne izvornega iPhona, ker ta veliko stvari, ki so jih drugi telefoni znali ni znal? Če ena fabrika izdeluje izdelek 5 let, neka druga pa z izdelavo šele štarta ni nujno, da bo izdelek iz druge tovarne slabši kot tisti iz prve. Če greš na en sistem moraš narest kompromis, med tem kar res rabiš in med tem čemu se lahko odrečeš.
@Yurex: po tvoje je vsak, ki reče da iPad ni ultimate tablica bedak? Jaz bi dobro razmislil o tem
Pomoje je bedak tisti, ki reče da je eno najboljše pa drugega sploh ni probal.